Sony Smartband SWR10 – hvad kan det bruges til?

thumb sony-smartband

Vi har fået nogle henvendelser angående hvad Sony Smartband er for en tingest og i et web-TV indslag viser vi jer lidt om hvad det kan.

Nogle stykker af jer har henvendt sig til os og spurgt os om hvad Sony Smartband (SWR10) er for en tingest og hvad det kan bruges til, så vi har lavet en lille video der forhåbentlig kan besvare det længere nede i artiklen.

Vigtigt: Da vi desværre ikke kan besvare alle mails med spørgsmål oprettede vi for 4 år siden vores Android forum, og har du brug for hjælp er du altid velkommen der.

Smartband kan bruges sammen med disse Sony produkter:

 • Xperia Z2
 • Xperia Z1
 • Xperia Z1 Compact
 • Xperia Z Ultra

Derudover er det i skrivende stund kompatibelt med:

 • Galaxy S4
 • Galaxy Note 3
 • HTC One
 • HTC One M8
 • LG Nexus 4
 • LG nexus 5

Sony Smartband består ikke af et bånd som mange tror, men faktisk af en mini-computer. Selveste armbåndet er i teorien ikke nødvendig for at kunne bruge Smartband, men da der bliver logget bevægelser f.eks under løb og gang er det mest praktisk at have den på håndleddet.

 – Sony Smartwatch 2 – din komplette guide til tips til apps, vejledning mm

Selveste enheden er IP 58 klassificeret, hvilket betyder at den er vandtæt, og den vejer 6 gram. Med i købspakken er der både et stort og et lille armbånd og med det store kommer vægten op på 21 gram og med det lille er den samlede vægt 20 gram.

Der er 256 kb intern hukommelse og en ARM Cortex-Mo 32 bit`s processor er motoren der holder det kørende sammen med 16 KB RAM.

Enheden har NFC, Bluetooth, samt micro-USB port til opladning af batteriet der er på 35 mAh.

Batteritiden er iøvrigt acceptabel da Sony Smartband holder omkring 5 dage uden at skulle forbi en lader.

Via sensorer ved Smartbandet hvornår du bevæger dig og hvornår du sidder stille, og via Lifelog applikationen kan du se og holde styr på allle de data som bliver indsamlet.

Når du har anskaffet dig et Smartband skal du starte med at installere 3 applikationer via Google Play.

Den første du skal hente er Smart Connect (sidder du med en Sony Xperia har du den i forvejen), dernæst Smartband SWR10, og til sidst Lifelog.

Dernæst skal du sørge for at NFC og Bluetooth er tændt og ved at åbne Smart Connect og trykke på “+” kan du nu tilføje dit Smartband ved at tage din mobil og lade bagsiden røre ved Smartband.

Derefter åbner du Lifelog app`en og går ind under indstillinger og sørge for at den er sat til at logge.

Hvis ikke du vil have logget alt hvad du foretager dig via mobilen behøver du kun at aktivere Lifelog når du vil overføre og aflæse data fra Smartband. Lifelog bruger ikke meget batteri så for at få den fulde oplevelse råder vi dig til at aktivere Lifelog.

Du kan altid tilgå både Smartband applikationen samt Lifelog via statusbaren, og det er er også her du hurtigt kan tilgå hvis forbindelsen bliver afbrudt.

sony-smartband-smartwatchInde i Smartband app`en kan du indstille om det skal vibrere ved indgående opkald og beskeder, og hvis du vil have logget dine sønvrytmer skal du indtaste hvornår du sover. 

Så snart du har oprettet forbindelse er du klar til at bruge dit Smartband.

Tip:

 • Tryk på og hold knappen nede for at skifte fra dagtilstand til nat.
 • tryk kort på knappen for at tjekke om Smartband er i nat eller dagstilstand.
 • Dobbelttryk på knappen for at tilføje et bogmærke (det kan være en god restaurant eller hjemme ved bedsteforældrene osv).
 • Du kan styre musikafspilleren på visse enheder via den runde knap på Smartband SWR10.

Videoen herunder viser dig lidt mere om hvad det kan bruges til (og bemærk venligst at det selvfølgelig IKKE er låsespændet der skal tappes på, men enheden når du skal styre musikafspilleren). I videoen under denne kan du se hvordan musikafspilleren kan kontrolleres via Smartband.

Hvordan kontrollere musikafspilleren via Smartband:

Relaterede historier:

 – Anmeldelse af Sony Xperia Z2 Tablet

 – Anmeldelse af Sony Xperia Z2

 – Anmeldelse af Sony Smartwatch 2

 – Anmeldelse af Sony Xperia Z1 Compact

 – Installèr apps direkte i kameraet på Sony Xperia Z2

 – Hvordan tager man et screenshot på Sony Xperia Z2?

 – Hvordan tager man et screenshot på Sony Xperia Z1 Compact?

 – Hvordan tager jeg screenshot på Sony Xperia Z, Z1, og Z Ultra?

(18) kommentarer
 1. Hej igen !
  Hej Høy ! Ja det var ikke for at gøre dig til grin ! Men jeg syntes faktisk at det var lidt sjovt ! Men det var måske også den måde du lige sagde det på ! Jeg har stor respekt for det du laver ! Så jeg vil gerne undskylde ! Linsa Jeg ved ikke helt hvad du mener med at være negativ jeg troet dette var et forum hvor man kunne kunne tilføje kommentarer ! Med hensyn til min Samsung kommentar ville jeg bare sige at disse opdateringers lister ikke altid gælder for det nordiske markedet !
  Ellers syntes jeg faktisk at denne video er ret god !
  Med venlig og positiv hilsen budha !

  P.s undskyld jeg kom til at skrive høj i sidste kommentar der skulle naturligvis havde stået Høy !

  1. Jeg tog det absolut ikke som om at du gjorde grin, faktisk er jeg kun glad for at i påpeger fejl (det et jo ikke altid at vi selv opdager dem), så tak skal du have.
   Med hensyn til de andre indlæg fra Linsa osv, kan vi ikke holde en pæn tone over for hinanden alle sammen? Vi udtrykker os forskelligt så istedet for at rakke ned på en anden person fordi han i jeres ører skriver “noget dumt”, så spørg i stedet for hvad der bliver ment før i angriber. Vi skal alle være her, og det er altså helt okay at trække på smilebåndet over fejl som denne. Det er faktisk lidt morsomt 🙂

   Og budha, du behøver skam ikke undskylde fordi du staver mit navn forkert. Det har halvdelen af min omgangskreds gjort i snart 40 år og jeg håber ikke at de andres kommentarer skræmmer dig væk nu. Det er seriøst meget værdsat at der bliver stillet spørgsmål til tingene, det holder os lidt på dupperne og er med til at forbedre sitet så fortsæt Venligst med det 🙂

   1. Ok fair nok 😛 sorry budha jeg sys bar at din kommentar virkede ubehøvlet og så skrive jeg bar men jeg er da pige nok til og sie undskyld 🙂

 2. budha det siger da sig selv at det er en forveksling 🙂
  jeg bruger mit til og se hvor mange kalorier jeg har forbrændt og til sådan en fitness freak som mig er det bar super duper 8)

  1. @budha – igen er du lige lidt hurtig ude med dine beskyldninger budha.lissom sist dag med samsung opdateringer hvor du osse prøvet at grise noen til. jeg synes at dem der kommer her inde tit bidrager med noet godt men hver gang jeg støder på en kommentar fra dig er det noet negativ eller fordi du er kynisk.

  2. Det tror jeg skam heller ikke, ved ikke lige hvor mit hoved var henne under optagelsen, beklager meget (jeg opdagede faktisk først fejlen efter at jeg havde udgivet artiklen).

  3. da jeg så videoen på youtube i går eftermiddags da stod det i beskrivelsen og det stod også i artiklen i går eftermiddags men nu kan jeg se at Høy har fremhævet det med fed tekst. men burde du ikke læse på lektien før du begynder at grine af folk? ja undskyld jeg blander mig 🙂

 3. Købte Z2 efter jeres pæne anmeldelse men ka ikke se hva i alverden jeg skal brug smartband til desværre 🙁

 4. jeg bruger det 24/7 🙂 helt uundværligt for mig nu. jeg har helt droppet mit smartwtach 2 fordi jeg syns at det blier for meget med to enheder på håndleddet som en vis HØY har 😉

 5. Jeg bruer det hver dag når jeg løber. jeg sys ikk at det er så præcis når jeg vader rundt hjemme så det er kun til løbetræning 😛 😛

Skriv kommentar
account_circle
email