Sony åbner Xperia Aquatech 4 meter under havets overflade

thumb Xperia-AquaTech-Store 1-640x425

Sony har åbnet en shop under vandet. 

Der er ingen tvivl om at Sony ramte plet da de begyndte at lancere deres vandtætte smartphones, og flere producenter er efterfølgende fulgt med på trenden.

F.eks lancerede Samsung Galaxy S5 der også er vandtæt.

Når vi snakker vandtæthed er vi inde på noget der hedder IP klassificering og des højere IP klassificering des dybere kan produktet opholde sig under vand og med smartphones som Sony Xperia M2 Aqua, Sony Xperia Z3, og Sony Xperia Z3 Compact, beholder Sony førstepladsen når det kommer til dette.

Sony Xperia Aquatech

Aquatech er en koncept-butik der er placeret 4 meter underhavets overflade ved kysten i Dubai, og levetiden er 4 dage hvor VIP`s og udvalgte presser kan blive visr rundt.

 – Sony Xperia Z3 Compact tips og tricks (video)

Før rundvisningen skal alle have en lille træningstime med en proffessionel dykkerinstruktør og de vil herefter blive guide ned på 4 meters dybde af en dykker.

Dykkertræning

Har de deres egen Xperia smartphone med bliver den pakket ind i et vandtæt cover da de set ud fra specs er vandtætte en halv time ned på 1.5 meters dybde.

 – Sony Xperia Z2 overlever 6 uger på bunden af havet

Meningen med Xperia Aquatech er at give branded Xperia opmærksomhed omkring deres vandtætte produkter og man må sige at de ved at åbne en butik under vandet har klaret dette ganske godt.

I butikken vil forskellige Sony produkter blive fremvist af en medarbejder. Som før nævnt er dette altså ikke en butik der er åben for offentligheden og ej heller et sted du lige kan smutte forbi når du er i Dubai.

 – PS4 Remote Play på Android – hvordan virker det og hvordan bruger jeg det på min Sony Xperia? (video)

Herunder kan du se deres 2 nyeste topmodeller blive udsat for en vandtest og du kan se alle vores videoer på AppsAndroid`s Youtube kanal eller via vores web-TV sektion.

Kilde 

Skriv kommentar
account_circle
email