Se udviklingen af Sony´s Xperia Z-serie (billede)

thumb Xperia-Z-Familien

Se evolutionen af Sony Xperia Z serien.

I januar 2013 blev vi præsenteret for det første produkt i Sony´s Xperia Z serie, nemlig Sony Xperia Z. Senere kom produkter som f.eks Sony Xperia Z1 Compact og Sony Xperia Z3 til, og for et par uger siden blev Sony Xperia Z5 serien vist frem.

Den nye serie består af Xperia Z5 Compact, Xperia Z5, og Xperia Z5 Premium, og du kan her se vores unboxing af Xperia Z5 Compact, eller læse om Xperia Z5 Compact her.

Om halvanden uge vil du også kunne læse vores test af denne i vores Sony test sektion.

Noget af det der har kendetegnet Xperia Z serien er det vandtætte/støvtætte design, en god batteritid, et godt kamera, samt har der siden lanceringen af Sony Xperia Z2 været stereohøjtalere på fronten.

Designet har siden Sony Xperia Z1 været i aluminium på topmodellerne, og muligheden for at tilgå kameraet hurtigt via en dedikeret knap på siden har også været til stede.

En anden ting er den velkendte tænd/sluk knap, der hele tiden har været placeret langt nede på højre side af telefonerne, hvilket gør at de fleste kan tænde og slukke med én hånd.

Billedet øverst i artiklen viser evolutionen af Xperia Z serien, og som i kan se (længst til højre), ser tænd/sluk knappen noget anderledes ud på den Xperia Z5 serie i forhold til på de tidligere serier.

NB: Bemærk venligst at produkterne på billedet ikke er Xperia Z Compact modellerne.

Dette skyldes at der i tænd/sluk knappen på Xperia Z5 serien er integreret fingeraftryks-læser, og jeg kommer nærmere ind på denne i et video-indslag der vil kunne ses på vores Youtube-kanal i den kommende uge.

Som i kan se startede Sony med et fladt design på siderne (Z), og gik herefter over til at bue siderne lidt (Z1 og Z2), for senere at gå over til at hele siden er kurvet (Z3 og fremefter).

På Xperia Z3 blev der også introduceret “støddæmpere” i hjørnene af designet, og tænd/sluk knappen har faktisk været det eneste der igennem evolutionen ikke har forandret sig ret meget, altså indtil nu….vi vender tilbage på et senere tidspunkt med mere om Xperia Z5 serien.

kilde

Bliv ven med os på Facebook og få vores tophistorier og de bedste tips og tricks direkte på din væg – TRYK HER

Skriv kommentar
account_circle
email