Sony Xperia Z4 er listet på panserglas-producents hjemmeside

thumb panzer-sony-xperia-z4

Panserglas-producenten Panzer har tilføjet Sony Xperia Z4 på deres liste over hvilke produkter deres skærmbeskyttelse er udviklet til. 

Da jeg er ved at teste skærmbeskyttelse til mobilen, og jeg i den henseende skulle have fat i producenten Panzer, der udvikler panserglas og panser-film, hopper jeg ved et tilfælde ind på deres liste over hvilke enheder der kan få gavn af deres skærmbeskyttelse.

Overrasket bliver jeg da den endnu ikke lancerede eller bekræftede Sony Xperia Z4 er listet derinde sammen med alle de andre enheder som Panzer har udviklet skærmbeskyttelse til.

Det er højst sandsynligt en fejl fra Panzer´s side at Sony Xperia Z4 allerede nu er synlig på listen, men i og med at den rent faktisk står på listen nu, må vi antage at det er fordi at Panzer allerede er i fuld gang med at udvikle panserglas til Xperia Z4, eller at de har fået en bekræftelse fra Sony om at den er på vej, og derfor skal igang med at producere skærmbeskyttelse til Sony´s kommende flagskib.

Den kommende Samsung Galaxy S6 er iøvrigt også listet på Panzer´s produktside.

nnn

Sony Xperia Z4 er forventet til at blive præsenteret ved MWC 2015, men de nyeste rygter tyder på at vi først får den at se til sommer.

Den forventes at komme med en 5.4″ QHD skærm, 4 GB RAM, Snapdragon 805/810, og et 20.7 MP kamera, samt at der vil komme en version med understøttelse af dual-SIM.

 – PS4 Remote Play på Android – hvordan virker det og hvordan bruger jeg det på min Sony Xperia? (video)

Læs også:  Galaxy S5 Prime og Galaxy S5 Mini`s skærmstørrelser er lækket

Sony´s nuværende Z3-serie, der består af Sony Xperia Z3, Sony Xperia Z3 Compact, og Sony Xperia Z3 Tablet Compact fik alle stpr ros i vores anmeldelser af disse og vi ser frem til at se hvad Sony har at byde på når næste generation bliver præsenteret.

Kilde

Relaterede:

 – Sony Xperia Z3 Compact playliste

 – Sony Xperia Z3 playliste

 – Sony Xperia Z3 Tablet Compact playliste

 – Smartband Talk/Smartwatch 3 playliste

(1) kommentar
Skriv kommentar
account_circle
email