Månedens tilbud: Danmarks billigste skærmbeskyttelse fra Panzer

Opdatering: Androidshoppen er desværre lukket på ubestemt tid.

Som den trofaste læser nok har lagt mærke til lancerede vi i sidste uge Danmarks første Android-shop, og det under navnet AppsAndroid shop.

I shoppen har vi tilbehør til Android smartphones og tablets i form af powerbanks, SIM-kort adaptere, Micro SD kort, trådløse hovedtelefoner og meget mere, og du kan tjekke vores nye shop ud her.

Månedens tilbud

I forbindelse med vores nye AppsAndroid shop vil vi introducere “Månedens tilbud” der første gang byder på Danmarks billigste skærmbeskyttelse fra Panzer.

Vi har også tilbud til på både Panzer til kommende produkter som Samsung Galaxy S6 og HTC One M9 og du finder her Panzer til SGS6, samt skærmbeskyttelse til SGS6.

Er det HTC One M9 du sidder og venter på kan du her bestille Panzer til HTC One M9 og skærmbeskyttelse fra Panzer til HTC One M9. Det findes også til utallige Samsung modeller, både med og uden buet display.

Køb billig hærdet glasbeskyttelse og skærmbeskyttelse fra Panzer:

– Skærmbeskyttelse til Samsung

– Skærmbeskyttelse til HTC

– Skærmbeskyttelse til LG

Skærmbeskyttelse til Sony

– Skærmbeskyttelse til Huawei

– Universal skærmbeskyttelse

Vi vil i fremtiden selvfølgelig komme med flere gode tilbud til dig og du kan med fordel følge os på Facebook og Google + for at få vores tilbud i shoppen, vores tophistorier, samt de bedste tips og tricks direkte på din væg.

Du kan læse hele vores guide til påføring af skærmbeskyttelse og hærdet glas.

Du kan også hente vores gratis app til Android hvor vores shop er integreret direkte i app’en og du er som altid velkommen i vores Android forum hvis du har brug for hjælp.

(5) kommentarer
  1. Hr Høy – jeg mener osse at der er for lidt at komme efter i butikken som den ser ud nu. jeg har købt rigtig mange ting via diverse webshops og finder jeg en webshop hvor de kun har ‘én af de ting jeg skal købe så finder jeg en anden shop for ellers skal jeg bøvle med porto 2 gange og jeg har det osse sån at hvis der ikke er nok at komme efter så kommer jeg ikke tilbage til shoppen igen. en anden ting er prisen og da ka jeg kun forestil at i gøre det rigtig ved at lave kampagner som månedens tilbud medmindre i skal have et varelager på størrelse med Odense 😛 lige mit input og the best of luck to ya 8)

    1. @Sammi, jeg er bestemt ikke en “hr”, men det giver dig lidt plus point hvis du fortsætter med at kalde mig det 🙂

      Tak for dit input, vi værdsætter alt der kan give os hints til hvordan vi kan forbedre vores hjemmeside, og arbejder som tidligere nævnt på at få det hele til at spille. Fortsat god weekend.

  2. i har kun panzer til en htc mobil og den kan man ikke købe 😛 hvad med til s4 og m8? Dem er der da mange der har?

    1. Beklager at jeg ikke har nævnt dette i artiklen, men da vi stadig er under opstart har vi ikke fået alle produkter registreret i shoppen, men i løbet af de næste 10 dage kan i også finde billig glasbeskyttelse og skærmbeskyttelse til de modeller i nævner, samt mere til 🙂 Vi holder jer opdateret når vi når dertil og vi arbejder hårdt på det.

  3. Hvis udvalget var lidt større så i havde noget jeg kunne bruge 🙁 sidder med en Z2 og en z1 compact og i har hverken panzerglas eller film til skærmen til noen a dem 😛 men ellers en lækker shop

Skriv kommentar
account_circle
email