Et Samsung patent hinter til foldbar skærm på fremtidens Galaxy Note

thumb samsung-foldbar

Samsung Galaxy Note serien vil muligvis have foldbar skærm i fremtiden.

På nuværende tidspunkt er der vidst ikke tvivl om at det er Samsung, verdens største producent af smartphones, der står øverst på listen når der tales om buede skærme på smartphones.

Grunden til dette er selvfølgelig at Galaxy S6 Edge har en skærm der buer ud over begge sider, et koncept der indtil videre er forbeholdt Samsung.

Ifølge patent ejet af Samsung (se øverst i artiklen) viser at Samsung tager skridtet videre, og vi vil muligvis i løbet af det næste års tid få at se en Galaxy Note med dual-screen, altså en smartphone med 2 skærme med mulighed for at folde telefonen således at de 2 skærme bliver til én stor skærm.

Som det ses på billedet er mulighederne mange, og hvis det viser sig at blive til virkelighed vil det blive muligt at f.eks stille Galaxy Note på bordet for at se en film på denne, og det helt uden tilkøb af et cover.

Samsung har tidligere udtalt at de vil kunne levere produkter med foldbare skærme i slutningen af 2015 – 2016, så tiden nærmer sig til det næste skridt i den mobile revolution.

 – Samsung Galaxy Note 4 test

Bemærk at der ikke er tale om at skærmen kan bøjes i den forstand, men der er tale om at 2 skærme er placeret på hver sin side af en mobiltelefon, og når skærmerne så får kontakt med hinanden (hvordan dette virker ved jeg ikke), så kan de 2 skærme bruges som én stor skærm.

Husk: Vi har tilbud på Samsung skærmbeskyttelse i vores AppsAndroid shop, hvor du også netop nu kan spare penge på vores Samsung tilbehørspakker, der blandt andet indeholder både den originale trådløse oplader til Galaxy S6/Edge og Panzer skærmbeskyttelse.

Bliv ven med os på Facebook og få vores tophistorier samt de bedste tips og tricks direkte på din væg – KLIK HER

Kilde

Skriv kommentar
account_circle
email