Sony Xperia Z4 Tablet dansk unboxing

thumb xperia-z4-tablet-1

Sony Xperia Z4 tablet er ankommet til redaktionen.

Sony Xperia Z4 Tablet blev lanceret ved MWC 2015 og er netop ankommet til redaktørens skrivebord.

Xperia Z4 Tablet er tablet-versionen af Sony Xperia Z4 som her i blandt andet Europa bliver solgt under navnet Sony Xperia Z3+.

 – Sony Xperia Z4 Tablet dansk pris og specs

Du kan her se vores unboxing af Sony Xperia Z3+ hvis det har din interesse.

Xperia Z4 Tablet kommer med en 10.1″ 2K skærm og det er første gang at Sony lancerer en smartphone/tablet med så høj en skærm-opløsning.

 – Sony Xperia E4g test

Som altid når der er tale om topprodukter fra Sony er designet vandtæt og med en kampvægt på kun 389 gram er det muligvis verdens letteste tablet i den størrelse, og med en tykkelse på kun 6.1 mm føles den ikke så stor som den egentlig er på papiret.

 – Sony Xperia Z3+ test

Xperia Z4 Tablet har 3 GB RAM, 32 GB intern hukommelse (mulighed for micro SD kort op til 128 GB) og en Snapdragon 810 (64-bit), ganske som førnævnte Xperia Z3+.

Kameraet bagpå er det samme som på forgængeren Sony Xperia Z3 Tablet Compact, nemlig et 8.1 MP, og foran sidder der er et 5.1 MP kamera til selfies.

Du kan her se vores unboxing af Xperia Z3 Tablet Compact.

Batteriet er på 6.000 mAh og vi vil i løbet af de næste 14 dage teste om den kan hamle op med forgængeren der har en ganske glimrende batteritid for en tablet.

Jeg har ikke leget særlig meget rundt med Xperia Z4 Tablet endnu, men mit førstehåndsindtryk er at det er en værdig arvtager til Sony Xperia Z2 Tablet, der er den sidste tablet fra Sony´s hånd med en skærm på omkring de 10″.

Lækker skærm

Skærmen på Xperia Z4 Tablet har 40% mere lysstyrke end skærmen på Xperia Z2 Tablet og med en opløsning på 2560 x 1440 pixels står alt på skærmen knivskarpt, og der er nok af lys i skærmen til at du kan bruge den udendørs om sommeren, hvilket jeg synes er en mangel på en hel del tablets og mobiler.


Bliv ven med os på Facebook og få vores tophistorier samt de bedste tips og tricks direkte på din væg – KLIK HER


Synsvinklen virker også umiddelbart acceptabel og i det hele taget virker Xperia Z4 Tablet som en robust og god all-round tablet, som oven i købet er pæn at kigge på…men mere om det når vi tester den senere.

 – Sony Smartwatch 3 test

Herunder kan du først se vores unboxing på dansk og da en del af vores følgere på AppsAndroid´s Youtube-kanal har efterspurgt nogle engelske videoer har vi også lavet en engelsk version af den som kan ses længere nede.

NB: Husk at vi tilbud på Sony skærmbeskyttelse i vores AppsAndroid shop, og du kan her læse en test af skærmbeskyttelsen.

Dansk unboxing og første kig

 Engelsk unboxing

(2) kommentarer
Skriv kommentar
account_circle
email