Sony stopper support til Playstation Mobile på Android

thumb Sony playstation mobile store danmark

Playstation Mobile til Android vil ikke længere blive vedligeholdt.

Da Sony i sin tid annoncerede at Playstation Mobile ville blive en del af Xperia-produkterne, var der nok mange (inklusive mig selv) der tænkte at dette kunne forandre og forbedre produkterne hvis man altså er til spil.

Dette bliver ihvertfald ikke til noget nu, da Sony stopper supporten til Playstation Mobile på Playstaion Mobile certificerede håndsæt fra Android 4.4.3 og fremefter.

 – Xperia Transfer Mobile – skift nemt fra iPhone, Samsung mm til Sony

Playstation Mobile vil stadig virke på håndsæt med Android 4.4.2, men Sony vil ikke garantere at hverken downloadede spil eller funktioner vil være at finde i fremtidige versioner af Android.

Det skriver Xperiablog.

Playstation Mobile vil fortsat eksistere, men kun for Playstation Vita (PS Vita) og PS Vita TV.

Om det er manglende interresse eller af økonomiske årsager, at Sony har valgt at trække stikket til Playstation Mobile til Android melder historien intet om, men der har iblandt nogle af brugerne været noget skuffelse over manglende indhold og funktioner i Playstation Mobile.

Sony trak for nylig også stikket til deres Sony Update Service til Windows, og i og med at de ikke har solgt det forventede antal smartphones, ville det ikke være utænkeligt at det har noget med økonomien at gøre.

Relaterede artikler:

 – Sony lancerer “Made for Xperia” website

 – Sådan får du telefon-tastatur (T9) på din Sony Xperia Z2

 – Sony Lifelog app`en kan nu bruges på alle smartphones

 – Anmeldelse af Sony Xperia Z2

 – Anmeldelse af Sony Xperia Z1 Compact

Skriv kommentar
account_circle
email