Xperia Transfer Mobile – skift nemt fra iPhone, Samsung mm til Sony

thumb Sony Xperia Transfer

Xperia Transfer har eksisteret i et stykke tid på Google Play, og nu er Sony altså klar med med en udvidet version der også lader dig skifte fra iPhone til Sony Xperia smartphones.

Xperia Transfer app`en har været live et stykke tid på Google Play, og du kan via app`en og PC-Companion overføre data fra f.eks HTC, LG, og Samsung mobiler.

Det næste skridt hedder så Xperia Transfer Mobile, og er en ny app der ligesom Xperia Transfer kan overfære kontakter, SMS`er, bogmærker, billeder, videoer osv, fra din gamle Android smartphone til din nye Sony Xperia mobil.

Dog er der på den nye app understøttelse af overførsel af data fra iPhones uden brug af PC Companion eller Bridge for Mac.

Du kan hente Xperia Transfer her, og Xperia Transfer Mobile her.

Der kan kun overføres data til Sony smartphones der kører Android 4.3, og Xperia Transfer Mobile skal være installeret på begge enheder hvorefter du kan parre dem via NFC eller en pinkode (vi har endnu ikke afprøvet det).

Skifter du fra en anden Android mobil til en ny Sony Xperia, skal den gamle mobil køre Android 4.0 og derover.

Skifter du fra iPhone til Sony skal din iPhone køre iOS 4.0 og derover.

Det er tydeligt at se hvor Sony vil hen med denne app da de netop har lanceret (den kan iøvrigt købes i Danmark nu) Sony Xperia Z1 Compact (testen kommer i denne uge) der ifølge Sony selv skal tage kampen op imod iPhone, da Z1 Compact er den første Android smartphone der “kun” har en 4.3″ skærm og samtidig kan konkurrere med topmodellerne i præstation.

 – Benchmark: Sony Xperia Z1 Compact vs SGS4 vs Note 3 vs LG G2 vs Xperia Z1

Du kan se herunder i videoen hvordan app`en kan bruges og mangler du hjælp er du velkommen i vores Android forum.

(3) kommentarer
Skriv kommentar
account_circle
email