Sony sælger ikke så mange smartphones som forventet

thumb Sony-Xperia

Salget af Xperia smartphones går ikke som forventet.

Til trods for at Sony`s Xperia efterhånden er ved at være et stærkt brand, og til trods for at deres nyere produkter som både Sony Xperia Z1 Compact og Sony Xperia Z2 både her ved os og ved øvrige anmeldere har fået meget ros med på vejen, er salget af smartphones ikke på højde med det forventede salg.

 – Find den skjulte service-menu på Sony Xperia Z2, Z1, og Z

Ifølge Reuters har japanske Sony været nødt til at justere lidt på deres prognoser, og et forventet salg på 50 millioner smartphones i 2014 er nu blevet nedjusteret til 43 millioner solgte mobiler, hvilket er en nedgang på 14 procent i forhold til den oprindelige prognose.

 – 12 tips til din Sony Xperia Z2 (video)

Det betyder at Sony kan vinke farvel til det forventede overskud og hvis den nuværende prognose holder, vil de ved årets udgang lande på nul.

Den netop tiltrådte økonomidirektør, Kenichiro Yoshida, udtaler at en ny strategi skal gennemtænkes, ligesom at mobilernes cyklus (levetid) også skal tages til genovervejelse.

It is possible the (smartphone strategy) review might result in an impairment charge against various assets in the mobile communications segment.

We are also discussing whether to change the number of phones in our line-up and adjust their lifecycle.

Kilde 

Skriv kommentar
account_circle
email