Bekræftet: SGS4, SGS3, og Note 2 får Android 4.3

Den franske udbyder SFR, har smidt et roadmap ud der bekræfter at SGS4, SGS3, og Galaxy Note 2 vil modtage Android 4.3 Jelly Bean

De fleste af os regnede med at de 3 førnævnte smartphones ville få Android 4.3 på et eller andet tidspunkt, men derfor er der jo intet galt i at få det bekræftet en ekstra gang, at opdateringen kommer.

 – Android 4.3 kommer snart til SGS4, SGS3 og HTC One

Billedet øverst i artiklen er fra den franske teleudbyder SFR`s hjemmeside og viser at SGS4 vil blive opdateret i oktober og SGS3 og Note 2 en gang i november/december.

Det betyder at vi (forhåbentlig) kan gå et nytår i møde med Android 4.3 installeret på vores Samsung smartphones.

 – Galaxy S5 i aluminum og med Android KitKat?

Android 4.3 vil bringe nye funktioner med sig, bla. vil der blive muligt at oprette flere brugerprofiler på produkterne efter opdateringen.

Android 4.3 er den nyeste version af Android der aktivt officielt er ude, og Google afslørede på tærsklen til IFA 2013 ved at rejse en statue at den næste version i rækken bliver en Android 4.4 KitKat.

Samsung lancerede iøvrigt både Galaxy Gear smartwatch og Galaxy Note 3 på IFA 2013.

Kilde

(5) kommentarer
  1. Har ikke brugt Samsung Firmware på min Note 2 siden en måned efter jeg fik den. 8) Nyt liv får den altid bedst med en Custom ROM (Alliance ROM for mig pt.), men da jeg vil kunne bruge S-Pen mv. er det, som Alliance ROM, nødt til at være en Touch Wiz baseret ROM, og når de får udgivet 4.3, så kan de frelsende engle hos XDA lave noget endnu bedre. TW er godt nok tungt at danse med. 😮 Mange har vel haft den så længe nu at selv de godt tør miste garantien ved at rode med firmwaren. Samsung putter altid så meget crapware på deres ting, som jeg dog selv qua ovenstående er sluppet for. Næste telefon (om nogle år) bliver nok en Sony, de er forhåbentlig ikke så slemme til den slags. Er også træt af billig plastik på noget så dyrt. 8)

Skriv kommentar
account_circle
email