Næste version af Android hedder Android 4.4 KitKat

Google har i nattens mulm og mørke rejst atter en statue af den næste store version af Android, nemlig Android 4.4 KitKat. 

På tæsklen til IFA 2013 har Google smidt en bombe i form af endnu en statue af den næste store version af Android. Dette er en overraskelse da vi her gik og troede at den næste version skulle være “Key Lime Pie”, men det bliver det altså ikke.

Det er også en overraskelse at Google har valgt at afsløre det på denne måde, da den traditionelle statue altid kommer efter lanceringen.

 – Officielt: Næste version af Android hedder Jelly Bean

 – Nu er Honeycomb statuen landet ved Google

 – ICS statuen ankommer til Google`s hovedkvarter

 . Gingerbread statuen ankommer

Ifølge Sundar Pichai kommer navnet af at teamet godt kan lide Kitkat-chocoladebaren. Han skriver også at dette bliver Android-versionen der kan bruges af alle, hvilket måske betyder at den kommer til at kunne køre på ældre enheder hvis hardware ikke er understørttet af de nyere versioner.

Hvilke ændringer der ellers kommer med Android 4.4 er ikke nævnt, men en ny dedikeret side for KitKat er allerede blevet tilgængelig. der kan du også se Androids historie.

“On my return from Asia, I was also thrilled to find this guy waiting to greet me on the front lawn — love the new #AndroidKitKat statue and can’t wait to release the next version of the platform that is as sweet as the candy bar that’s one of our team’s favorites:)”

Via Henrik Enevoldsen

(9) kommentarer
    1. Det ved de ikke endnu kan jeg vist godt svare 8) den er først lige blevet bekendtgjort så der går nok lidt tid inden de ved det 🙂

Skriv kommentar
account_circle
email