Android 2,3- Gingerbread kommer snart?

   Rygterne har svirret i et lille stykke tid om Android 2,3 også kaldet Gingerbread, men nu har Open Handset Alliance official Alvaro Fuentes Vasquez været ude at flyve en lille tur imens imens der blev pippet/tweeted lidt på Twitter.

Sitet Android central opfangede et tweet der direkte oversat til dansk(min oversættelse, så altså ikke en officiel:) siger:

“Klargør jeres Nexus One(udvikler versionen) til en Android OTA update 2,3(Gingerbread) i løbet af de næste par dage”. Et andet tegn, og måske det mest troværdige, er at Google ude foran deres hovedkvarter har fået en statue af en honningkagemand leveret.

Sitet Droidlife skriver at en update af Flash player 10,1 er på trapperne og ” vi skal venligst installere den af hensyn til fremtidige updates”. Hmm, Gingerbread måske?

Amazon har en bogbeskrivelse af bogen Pro Android 3, som lyder(min oversættelse): ” Bogen viser dig hvordan du kan bygge sjove mobile applikationer ved brug af det nye SDK, kodenavn Gingerbread.

Det var lige hvad jeg kunne finde, men en ting er sikkert, og det er at Gingerbread er på vej. Jeg ved ikke med jer, men jeg glæder mig. Jeg ville ihvertfald meget gerne have oplyst om HTC Desire HD også får denandroid-smile

 

(2) kommentarer
  1. RE: Android 2,3- Gingerbread kommer snart?
    Den skal bare komme til Desire og Desire HD.

    Det regner jeg nu også med den gør, i hvert fald til Desire HD.

Skriv kommentar
account_circle
email