Samsung Galaxy S5 i aluminium og med Android KitKat?

Rygterne om Samsung Galaxy S5 er allerede i fuld gang, og de nyeste af slagsen mener at den vil komme i aluminium, samt at der vil komme en version med Android 4.4 og en version med Tizen (Samsungs eget styresystem). 

Det er ved at være et halvt år siden at Samsungs flagskib anno 2013 blev lanceret, og rygterne om næste års flagskib begynder så småt at dannes.

Ifølge Internationel Buisness Times arbejder Samsung på en version af Galaxy S5 i aluminum og i magnesium, ligesom at der også skulle komme en version med Android 4.4 KitKat og en version med deres eget Tizen styresystem.

 – Samsung Galaxy S4 test

Ligesom LG`s seneste flagskib, LG G2 (den første smartphone med et 13 MP kamera og OIS), vil SGS5 have optisk billed-stabillisering.

 – LG G2 test

Bemærk venligst at alt dette kun er rygter, men hvis vi skulle tænke et halvt år frem i tiden ville det næsten være underligt hvis verdens største smartphone-producent (Samsung) ikke leverede et flagskib med Android 4.4 og OIS.   

(9) kommentarer
 1. Hvis S5 kommer i alu, må vi håbe at det stadig er muligt med ekstra sd kort samt udskiftning af batteri. Ellers holder jeg mig nok til min Note 3.

  1. Enig. En af grundene til at jeg er til Samsung er mulighed for at tage batteriet ud og SD kort. jeg forstår ikke at der er nogle der synes at det er nemmere at bruge den interne hukommelse. Når jeg køber ny mobil tager det ikke engang 5 minutter så er 31 GB musik og billeder og film indlæst wupti 🙂

 2. Jeg har hvert år købt den nye Galaxy S så det er lidt en tradition for mig så de må gerne vente lidt med den her %: %: %:

 3. De arbejder helt sikkert på en S5 og er formodentlig også allerede igang med forarbejdet til en S6, det er jo en lang proces fra tegnebord til fremstilling af værktøj til mobilen kommer i handel.

  1. Vil næsten vove påstanden, at hvis den ikke er i produktion, så er den meget tæt på.

   Selv om det ikke gør mig det store, så vil det nok være et smart træk af samsung, hvis de laver S5’eren i noget metal, da en del ikke har villet købe de andre S’er på grund af, at de har være “plastik”-telefoner.
   Også noget som flere tests af dem, har kørt en del i.

   1. De har garanteret allerede en prototype parat både på 5 og 6. Fra de begynder at arbejde på en ny mobil til det færdige produkt er klar da går der rigtig lang tid tror jeg.

Skriv kommentar
account_circle
email