Android 4.3 kommer snart til SGS4, SGS3, og HTC One

Android 4.3 vil i løbet af de næste måneder blive udrullet til Galaxy S4, Galaxy S3, og HTC One. 

Den amerikanske præsident for HTC, Jason Mackenzie, har i et par tweets (her og her) bekræftet at HTC arbejder på at få Android 4.3 klar til HTC One i slutningen af denne måned, og at alt kører “right on schedule”.

Det betyder, at hvis det holder stik, at HTC får opdateret deres flagskib før konkurrenten Samsung gør det, for ifølge Engadget vil Samsung Galaxy S4 og Galaxy S3 blive opdateret til Android 4.3 i oktobe måned. Galaxy S4 vil i den forbindelse få Galaxy Gear funktionaliteten med i opdateringen.

 – Samsung Galaxy Gear smartwatch specifikationer

Android 4.3 er den nyeste version af Android der “aktivt” er ude, og Google har netop vist os at den næste version kommer til at hedde Android 4.4 KitKat

 – SGS4 test

HTC One fik for to måneder siden opdateringen til Android 4.2.2.

 – HTC One test

Sony har endnu ikke meldt ud hvornår deres flagskib, Xperia Z, kan forventes at blive opdateret.

Via Henrik Enevoldsen og Jan Klintø

(13) kommentarer
 1. Jeg har købt den model som kan bruges som telefon.
  Den er noget stor som telefon, så jeg har pt. kun et data kort (10 GB pr. mdr.) i til kr. 99,00 pr. mdr..
  Som navigation bruger jeg Tomtom til Android. Det virker perfekt.
  Tomtom til android har intet med simkortet at gøre, det ligger på mit sd microkort.

  1. Ah så du bruger simpelthen Note 8 som mobil. Jeg ringer omkring 10 gange i måneden så det kunne jeg da osse gøre.tak skal du ha.

  1. bare brug linket i kommentaren før din af Høy. Det er den danske Samsung side og hvis ikke det står derinde tror jeg heller ikke at der er andre der ved noget. Har du Note 8? jeg har nemlig overvejet den. er du tilfreds med den?

   1. Ja, jeg er meget glad for den. Den er nem at tage med overalt. Har en fin og tydelig skærm. Bruger den en gang imellem som gps i bilen. Kan kun anbefale den.

    1. Må jeg spørge dig om noget? Siden du kan bruge den til at navigere med er det så med sim kort? Og har du så 2 sim kort eller hvordan? Og er det ikke ret dyrt at have 2 sim kort? Håber ikke at jeg spørger dumt 🙂

Skriv kommentar
account_circle
email