Se lækket pressebillede af LG G2

Atter en gang har Twitterbrugeren @evleaks skaffet læk af pressefotos, denne gang af LG G2. 

LG G2 bliver lanceret senere i dag, og AppsAndroid.dk er på pletten. Desværre har teknikken svigtet os, da vores internet-forbindelse i New York ikke vil give os internet, hvilket betyder at vi højst sansynligt ikke kan opdatere jer som vi har planlagt. Vi svigter jer selvfølgelig ikke, men vi bliver nok lidt forsinket i forhold til den tidsramme vi havde planlagt.

 – LG G2 lækket på video?

Ihvertfald kan vi allerede nu vise jer hvordan den kommende LG G2 ser ud, og som før nævnt er det atter @evleaks vi har at takke for det.

Du kan se video-teasere og læse mere om LG G2 her eller se lanceringen live.

 – Se vores “Hands on” af LG G2

Vi får ofte mails med spørgsmålet om disse “førlæk” er produceret af producenterne selv, og det tror vi ikke at de er (jeres bud er ligeså godt som vores).

Der er dog ingen tvivl om at producenterne holder øje med hinanden, måske i kan huske LG`s humoristiske reklame for Optimus G på dagen for lanceringen af SGS4, ligesom at det heller ikke er et tilfælde at Samsung inviterer til event dagen før lanceringen af LG G2.

 – LG G2 kommer – vi er med i New York

Ved at smide et pressebillede i postkassen hos den rigtige person vil f.eks LG få en spalteplads ekstra (det får de jo nu), men min fornemmelse er at de gerne vil gemme de officielle presebilleder til deres lanceringer, men det er helt umuligt at svare på.

Herunder kan LG G2 ses, og nu glæder vi os bare endnu mere til at få den i hænderne.

BRBOYGjCYAA5iHF

(16) kommentarer
 1. det eneste spændende ved G2 er da at vi så ved hvad vi kan forvente af nexus 5 😛 hopper aldrig på ren LG en gang til de har kostet mig for mange timers unødvendig ærgelse 🙁

  1. helt enig. den er langt fede end SGS4 og hvis Høy har ret i hans påstand så kommer de med den nye snapdragon 800 8) det bliver bare så godt 🙂 🙂

  1. Jo måske lidt men G2 er meget mere finpudset og det er vildt fedt at der lukkemkanisme så linsen ikke bliver ridset eller fedtet.

   1. måske men den kan da ikke måle sig med min xperia z for eksempel. det må du da give mig ret i 😛

 2. YES endelig kom der noget men jeg er da ked af at høre at i har bøvl i New York med teknikken 🙁 men fucks den er fed mand. ser skærmen ikke ret stor ud egentlig? 5,2 tommer måske?

  1. Jo jeg tror også den er anelse over de 5″. jeg var nede og prøve SGS4 og det gør mig intet at skærmen er lidt større end den sidder på den men det er også max 🙂 jeg er helt vild med det design der….

 3. Endelig, jeg sidder bare og venter på at i smider noget ud om G2 😛
  den ser stame lækker ud jeg er slet ikke i tvivl længere om at det skal være min næste smartphone 🙂

Skriv kommentar
account_circle
email