LG Optimus G2 lækket på video

En video af hvad der ser ud til at være LG Optimus G2 er lækket på internettet. 

Billede og videoleaks er selvfølgelig en bèt for producenterne, men for os journalister er det vores levebrød. Og dejligt at se at selvom der er ferietid, at der stadig er “leakere” derude til at holde os beskæftiget.

Videoen herunder viser højst sansynligt den endnu ikke lancerede LG optimus G2, og at dømme efter det hurtige indtryk man nu kan få af en video på den længde, så ser det ud til at vi har fundet en værdig efterfølger til LG Optimus G.

 – Anmeldelse af LG optimus G

LG Optimus G2 forventes at blive introduceret den 7. august til et event i New York.

Tak til Palle for tippet. 

(9) kommentarer
  1. ja den ser ret fin ud. hvad bliver prisen og er det en Nokia eller en apple? jeg har haft en gammel nokia i mange år nu og vil gerne skifte til en bedre nemlig.

  2. Efter at have prøvet optimus g tør jeg godt tage chancen. Alt spiller bare og så er den noget billigere end konkurrenternes modeller. Det sted hvor jeg har mine tvivl en når den skal opdateres om lg kan følge med der??

  3. Fucking nice er hvad den er :E: :E: Jeg hadede LG efter Optimus 2X, men de har seriøst oppet sig til at være et af de mest efttragtede mærker og jeg skal bare eje den Optimus G2 8)

    1. har det lidt på samme måde, blev meget skuffet over LG og deres support af LG 2X men de er ved at komme tilbage i løbet. Spørgsmålet er så bare om jeg tør tage chancen 🙁

  4. tror i så at LG vælger at prissætte den lige så lavt som Optimus G? Det kunne nu være nice hvis de gjorde det %:

  5. Klasse et det der. Jeg er super glad for min optimus g og kunne hurtigt finde på en undskyldning for at købe den her da 😛

Skriv kommentar
account_circle
email