LG G2 kommer – vi er med i New York

LG har officielt afsløret navnet på deres næste topmodel der bliver præsenteret den 7. august i New York. 

AppsAndroid.dk er med i New York (i form af vores udsendte medarbejder Henrik Enevoldsen) når LG om 3 dage lancerer deres næste smartphone, LG G2.

 – Se lanceringen af LG Optimus G2

 – Se det første pressebillede af LG G2

Via et nyt mini-site kan du få mere information om den kommende mobil, ved at klikke på de links der er i manden i midten af skærmen. 

Opdateret: LG G2 specifikationer og hands on video

LG`s slogan, der er tilknyttet LG G2, er ” Learning from you”, hvilket afspejler sig i de citater der popper op hvis du benytter førnævnte links.

 – LG Optimus G2 lækket på video

Sammen med G2 vil LG sideløbende lancere et cover kaldet “Quick-window”, lidt som vi kender fra det originale cover til Samsung Galaxy S4 hvor der er et lille vindue hvor du kan se alarmer og beskeder og osv.

 – Anmeldelse af LG Optimus G

Specifikationerne er endnu ikke tilgængelige, så tiden må vise hvad LG har i ærmet til os, men du kan rolig regne med at vi får en konkurrent til de nuværende topmodeller at se.

Lanceringen sker ved 11 tiden lokal tid, og omkring kl. 17.00 dansk tid. 

(25) kommentarer
 1. kom nu for helvede da 🙂 jeg kan næsten ikke vente til at de lancerer den altså. Nu er det 9. gang jeg er forbi i dag for at se om der var noget nyt om LG G2 som den jo hedder 😉 Kunne se at i var kommet til at skrive optimus g2 😛

 2. Bestemt en telefon der skal holdes øje med og glæder mig til at høre jeres dom over den når i engang får den anmeldt.

 3. hvor dejligt at i sådan får set lidt af verden. nu har jeg jo 4 børn og en af dem har jo den dersens optimus g mobil og han snakkede godt om at der skulle komme en ny snart og det er vel så den ikke?

 4. God tur ! Glæder mig til at se denne telefon, da det er den der kommer til at være base for den næste Nexus 5 🙂

  1. Jeg tror også at det er LG der skal lave Nexus 5,og hvorfor ikke? Nexus mobilen har aldrig været så populær mener jeg at jeg har læst så det er kun fair at LG igen får muligheden. Jeg går ud fra at Google tager en producent som de mener har gjort et godt stykke arbejde 🙂

  1. Mit forhold til LG sluttede hårdt og brutalt efter at LG Optimus 2X var et styk hardware fyldt med fejl og LG gad ikke bruge tid på at rette de fejl der var 🙁 Jeg har overvejet at give dem en ny chance men jeg var såååå skuffet kan jeg godt fortælle jer.

   1. Havde det på samme måde men købte alligevel optimus g og det har jeg aldrig fortrudt. batteritiden holder en hel dag og skærmens farver er bedre end på sgs4`s og xperia Z`s og så kostede den 1300 kroner mindre end alle andre med næsten samme hardware 🙂 jeg er seriøst overbevist om at du ikke fortryder hvis du køber. og så hav en rigtig god tur Henrik det gad jeg sgu godt også 😛

 5. Godt gået men velfortjent (jeg går ud fra at det er på LG’s regning). Jeg faldt over en historie på verdens største Xperia blog her sidste dag og minsandten om ikke de havde kopieret (eller hvad i nu kalder det når i låner historier fra hinanden) en artikel her fra jeres side. Vidste du godt det Høy? Det synes jeg er ret fedt 8) jeg glæder mig til at hører mere om G2 og go tur til Henrik 🙂

 6. Jeg hopper også på G2. Efter at have haft mulighed for at bruge Optimus G i over en måned hver dag er jeg ikke længere i tvivl om at LG har forladt deres “optimus 2x periode” og rent faktisk er begyndt at lave noget der bare spiller 🙂 nu er spørgsmålet så bare om prisen bliver sat som på G eller om de vælger at gå i samme retning som de andre producenter og prissætte den alt for højt %: %:

 7. Jeg tager billeder og optager video 😀
  Jeg har tænkt mig at skubbe de andre væk 😉
  så vi kan være de første med hands-on her på appsandroid.dk 8)

 8. Jeg er også med på LG G2 og jeg er ligeglad med prisen %:
  Tager du (Henrik) nogle billeder af den eller noget? Jeg vil nemlig gerne se hvor stor den er for på alle de lækkede billeder jeg har set af den ser den den meget stor ud.

 9. Fedt. Jeg kan se at Sony også bruger jer i en stor reklame kampagne i El giganten. Det er sgu også på tide at i kommer lidt frem 😛 helt seriøst. Så vidt jeg ved er AppsAndroid.dk Danmarks eneste Android side der har eksisteret i så lang tid og så endda er aktivt dagligt. Jeg har fulgt lidt med på nogle af de andre danske Android sider der er kommet til men enten er de uopdaterede og ellers lukker de ned, så jeg synes det er flot at i for det første har været inspirationskilde til andre sider og at i har holdt den kørende i så mange år.

 10. Glæder mig til G2 🙂 G1 er blandt de bedste til prisen og hvis LG bare sørger for at prisen ikke bliver for høj på G2 skal jeg have mig et eksemplar 8)

Skriv kommentar
account_circle
email