Se lanceringen af LG G2

LG streamer lanceringen i morgen omkring klokken 17.00 dansk tid af LG G2. Vi er med i New York og holder jer opdateret med hvad der sker. 

Som vi rapporterede i går er AppsAndroid.dk præsenteret i New York ved introduceringen af LG G2. Vi vil selvfølgelig holde jer opdateret med hvad der sker og forhåbentlig får vi mulighed for en hurtig hands on også til jer, men kan du ikke vente på at vi tager os sammen kan du selv se hele lanceringen direkte via LG`s Youtube kanal.

LG har endnu ikke offentliggjort nogle specifikationer, men vi forventer at se en fuldblods Android smartphone med en omkring de 5″ fuld HD skærm, en Snapdragon 800 og 2 GB RAM.

 – Se det første pressebillede af LG G2

Vi var alle her på redaktionen begejstrede for LG Optimus G, og rygterne lyder at LG også skal lave den næste Nexus smartphone, ligesom de i samarbejde med Google præsenterede LG Nexus 4.

 – Se vores danske hands on af LG G2

Om der er hold i disse rygter ved vi ikke endnu.

(26) kommentarer
  1. SteenB, hvad med at holde de negative kommentarer for dig selv. Vi andre er herinde fordi at vi glæder os til at læse mere om et produkt, ikke for at høre en af dine negative kommentarer atter en gang. forstår sgu ikke at Høy ikke længe har bandvist dig fra sitet.

 1. Men der er da vel ikke nogen der gider at se lanceringen 😛 jeg venter bare på at i smider noget ud senere det er da det mest tidsbesparende, så spænende er den heller ikke synes jeg 8)

 2. jeg er sikker på at den bliver billig ganske som optimus G %: hvornår får i prisen at vide egentlig? det er vel unødvendigt at spørge om den kommer til danmark for det gør den selvfølgelig…

 3. Hvordan dækker man sådan et event? Jeg glæder mig nemlig også til at høre mere om den her mobil 🙂

 4. Jeg har altid haft LG, lige siden LG optimus one. 2x havde jeg ingen problemer med så der var jeg heldig og nu har jeg optimus g der også bare triller derudaf. det neste problem jeg har lige nu er hvordan dælen jeg skal få overtalt konen til at forstå at G2 altså er strengt nødvendig for min overlevelse 😛

  1. Hun kan vel ikke tillade sig at blive sur på dig hvis du ved et uheld taber den midt på vejen måske i en dyb vandpyt 😉

 5. Ser mest frem til at høre specielt hvilke specs den har. Jeg ærgrede mig nemlig over at optimus g ikk var med fuld HD da alle de konkurrerende modeller var. Det laver LG selvfølgelig om på nu 🙂

    1. yup det er for sure 8) 8) jeg er så vild med optimus g og jeg har besluttet mig for at købe den uanset prisen %: %:

 6. Ved helt ærlig ikke om jeg tør at prøve LG igen. Ligesom så mange andre ville jeg også eje den første dualcore mobil men nooojjj hvor blev jeg skuffet mand 😛 kan se på kommentarerne herinde at jeg ikke er den eneste 🙂

  1. jeg havde det på præcis samme måde men vovede pelsen og købte optimus g og det har jeg ikke fortrudt 🙂

 7. Jeg kan anbefale lg optimus g til alle der måtte læse med. vi købte både en xperia z og en optimus g også på høy`s anbefaling og det er endt op med at fruen har xperia z og jeg selv har beholdt optimus g 🙂 farverne på skærmen er virkelig flotte og det er den eneste mobil jeg har haft jeg kan bruge i solen. min kæreste kan bedre lide designet på xperia z men det er vel en smagssag. batteritiden er mindst ligesågod som på xperia z og htc one og den tager glimrende billeder og så til en pris der er over 1000 kr lavere end andre top mobiler.

 8. Jeg købte lg optimus g efter at Høy overbeviste mig om at det var en billig telefon samtidig med at jeg havde en god telefon og nu kører den på 3. måned uden problemer og en af mine veninder har også købt en 🙂 jeg synes at det er unødvendigt at skifte den ud allerede bare fordi der kommer en ny.

 9. helt enig med jer i at AppsAndroid klart er det bedste danske techsite og jeg er kommet her i godt og vel et år nu. Med hensyn til Optimus G2 så ved jeg at det er min næste smartphone. Jeg har fået lov til at prøve LG optimus g i et stykke tid nu og den er bare så lækker 🙂

 10. Jeg glæder så for meget til G2 men det er mere fordi at jeg er overbevist om at det er klonen til Nexus 5 8) 8) og den SKAL jeg bare have.

 11. Lige så lang tid jeg kan huske tilbage har AppsAndroid.dk været eksisterende. Alle mine venner og skolekammerater ved også godt hvor i bor så det var da egentlig på tide at i tog jer sammen og tog med til de lanceringer. Helt seriøst så mener mange at det er herinde man får de bedste anmeldelser og derfor er i sgu nødt til at være med til sådan noget. Så i fremtiden ser jeg gerne at i opper jer lidt på det punkt 8)

Skriv kommentar
account_circle
email