Samsung Galaxy Tab S 10.5 – et hurtigt kig (video)

thumb galaxy-tab-s-10-5

Galaxy Tab S 10.5 har været redaktionen i hænde i en uges tid og det er på tide at i hilser på denne.

Samsung Galaxy Tab S har været på redaktørens skrivebord i en uges tid, og det er på tide at vi viser tabletten frem til vores brugere.

Som noget nyt har vi besluttet at vi de næste par måneder kun vil optage videoer med Android produkter, hvis det slet ikke går vil vi gå tilbage til at bruge et “rigtigt” kamera.

Denne video er optaget med Sony Xperia Z2.

Galaxy Tab S blev lanceret nogle måneder tilbage, og kommer i en version med en 8.4″ skærm og 10.5″ skærm.

Galaxy Tab S er kun 6.6 mm tynd, og er altså lige i hælene på Sony Xperia Z2 Tablet der med sine kun 6.4 mm i tykkelsen altså lige overgår Tab S i at være tyndere.

Samsung fokuserer i deres reklamer for Galaxy Tab S meget på skærmen, og det er ikke uden grund. Vi snakker nemlig Super Amoled teknologien, og hvis jeg husker rigtig har Samsung ikke brugt deres Super Amoled på tablets siden Galaxy Tab 7.7, men kun på mobiler som Galaxy Note 3 og Galaxy S5 mm, og med en opløsning på 2560 x 1600 pixels (ppi 288) står skærmen superskarpt, og jeg tror at det er den flotteste skærm jeg til dato har set på en tablet.

Under huden sidder der en Exynos 5 Octa 1.9 GHz quadcore processor + 1.3 Ghz quadcore A7 Mali T628, samt 3 GB RAM.

Kameraet bagpå er på 8 MP og med flash, og billederne bliver faktisk nogenlunde med tanke på at det er en tablet.

Ganske som på SGS5 er der fingeraftrykslæser.

Samsung har sammen med Galaxy Tab S 10.5 også medsendt et originalt cover fra selvsamme producent, og Samsung Book Cover, som også kan ses i videoen, må siges at være et lækkert cover, der med mulighed for flere skråindstillinger, samt at der bliver slukket og tændt for tabletten når coveret lukkes og åbnes, som vi godt kan anbefale hvis du skulle stå og mangle et sådan.

Videoen herunder viser hurtigt Galaxy Tab S 10.5.

Husk:

Du kan følge os på Google + ellerFacebook for at blive holdt opdateret eller du kan se vores videoer på Youtube og billeder på Pinterest.

Mangler du hjælp kan du benytte vores forum og du kan hente vores gratis app via Google Play.

 

(8) kommentarer
  1. Nu har jeg haft den i et stykke tid og var ikke helt tilfreds i starten, men nu har jeg fået installeret Lollipop på den og sikke en fantastisk oplevelse og tablet der er kommet ud af det. Min søn og svigerdatter som har iPad air var så overrasket da de så skærmen og funktionaliteten da de var hjemme på juleferie hos os fra England. Nu er jeg rigtigt tilfreds og ville ikke bytte den med en iPad, billederne var grå grumsede og triste på iPad’en i forhold til Samsung Galaxy Tab S 10.5. Kan kun anbefale den til folk som vil have det ypperste og som er lidt nørdede som mig selv.

  2. Utrolig hurtig og en fantastisk skærm. Har prøvet den hos Elgiganten, men prisen er for høj endnu.

Skriv kommentar
account_circle
email