Læk: Samsung Galaxy S5 Mini specs og billeder

thumb GalaxyS5Mini-12

Billeder og specs af Samsung Galaxy S5 Mini er måske blevet lækket før tid.

Samsung har stor succes med deres topmodeller, og for nylig kunne vi berette at at Galaxy S5 havde slået alle rekorder.

Ulempen ved disse topmodeller er selvfølgelig prisen, og ligesom sidste år med Galaxy S4, laver Samsung også i år en billigere variant af Galaxy S5, nemlig Galaxy S5 Mini der tidligere er blevet rygtet til at skifte navn til Galaxy S5 Dx.

 – Anmeldelse af Samsung Galaxy S 4

Billedet øverst i artiklen skulle, hvis rygterne holder stik, og så længe Samsung ikke selv har annonceret specs og billeder er det bare rygter, forestille den kommende Galaxy S5 Mini og som i kan se har den samme bagbeklædning som storebroderen Galaxy S5.

 – Anmeldelse af Samsung Galaxy S5 

Skærmen skulle være en 4.5″ 720p (720 x 1280) Super Amoled skærm og under motorhjelmen vil der sidde den endnu ikke lancerede Exynos 3 med 1.4 Ghz og Mali 400-MP4 GPU (450 MHz).

Der vil ydermere være 1.5 GB RAM, 8 MP kamera bagpå med mulighed for optagelse i fuld HD, samt et 2.1 MP kamera på fronten.

Der er 16 GB intern hukommelse (hvoraf omkring de 6 – 8 ryger til systemet), og hukommelsen kan udvides i form af micro SD-kort.

Galaxy S5 Mini vil køre Android 4.4.2 Kitkat fra start.

Ganske som SGS5 vil kernefunktioner som fingeraftryksscanner og pulsmåler være til stede.

Om den er IP67 klassificeret som SGS5 vides på nuværende tidspunkt ikke.

 – Web-TV: Samsung Galaxy S5 vandtest

Galaxy S5 har forneden en flap der kan holde vandet ude og da den ikke er til stede på billederne her i artiklen må vi formode at den ikke bliver vandtæt, men husk at da intet endnu er officielt kan det vise sig at intet af dette holder stik. 

Kilde 

(2) kommentarer
Skriv kommentar
account_circle
email