Galaxy S5 Mini skifter muligvis navn til Galaxy S5 Dx

thumb evleaks-sgs5-mini

Et screenshot fra Samsung UK`s hjemmeside bekræfter muligvis at Samsung vil skifte navn på deres fremtidige mini-modeller.

Det er ikke lang tid siden at Samsung lancerede Galaxy K Zoom, et produkt vi havde forventet skulle lystre på Galaxy S5 Zoom, ganske som hubriden af Galaxy S4 hed Galaxy S4 Zoom.

Istedet valgte Samsung at skifte navnet ud med et andet og derved starte en helt ny serie af produkter op, og ifølge overlæk`eren af dem alle, @evleaks, så kan det se ud som om at det samme er ved at gentage sig ved mini-versionen af Galaxy S5, der måske vil blive lanceret under navnet Galaxy S5 Dx.

 – Anmeldelse af Samsung Galaxy S5

Modelnummeret er SG-800, hvilket er model-nummeret for SGS5 mini, og produktet på billedet ser da også til forveksling ud til at minde meget om Galaxy S5, dog uden hjertemonitor, hvilket giver mening da det jo er en billigere udgave af den originale Galaxy S5.

Specifikationerne på Galaxy S5 Dx er ifølge kilden en 4.5″ Super Amoled 720p skærm, en quadcore processor, 1.5 GB RAM, 16 GB intern hukommelse, et 8 MP kamera og Android KitKat.

Navneforandringen, hvis rygtet holder stik, giver ihvertfald mening, da mange nok føler at de køber en dårligere version af Galaxy S5 ved at købe et produkt der hedder Galaxy S5 Mini, sat op imod at købe et produkt der hedder Galaxy S5 Dx…ihvertfald den almindelige bruger.

Som i kan se på specifikationerne er der atter en gang tale om en middel-klasses mobil, dog i den gode ende, og altså ikke en topmodel som f.eks Sony`s mini-udgave af Xperia Z1, Xperia Z1 Compact.

Der er endnu ingen officiel lanceringsdato for Galaxy S5 Dx, men vi holder jer opdateret via Facebook og Google +, samt vores app.

Kilde

Skriv kommentar
account_circle
email