Samsung Galaxy K Zoom dansk pris og specs

thumb Galaxy-K-Zoom

Samsung har annonceret Galaxy K Zoom der er en hybrid imellem en Android smartphone og et kamera.

Samsung har netop annonceret Galaxy K Zoom, der er en hybrid imellem en smartphone og et kamera.

Da Samsung lancerede Galaxy S4 kom der en variant af denne der hed Galaxy S4 Zoom, men vi får altså ikke en Galaxy S5 Zoom at se, men istedet det første produkt i en helt ny “K” produktlinje som vi tidligere har skrevet om.

 – Anmeldelse af Samsung Galaxy S5

Galaxy K Zoom har et 20.7 MP kamera med BSI-CMOS sensor og optisk billedstabillisering, og hexacore: 1.3 GHz quadcore og 1.7 GHz dualcore processor, en 4.8″ fuld Hd Super Amoled skærm, Android Kitkat, Bluetooth 4.0, NFC, 8 GB intern hukommelse med mulighed for udvidelse af hukommelsen via micro SD-kort op til 32 GB.

Batteriet er på 2430 mAh.

Galaxy K Zoom kan erhverves i Danmark fra i midten af juni til en vejledende udsalgspris på 3995 kroner.

Fra pressemeddelsen: 

Med Galaxy K zoom behøver du aldrig mere gå glip af det perfekte billede. Detteknisk avancerede kamera er designet til at fungere som et professionelt kamera.Telefonen er ergonomisk designet og passer perfekt i hånden. Kameraet har en linse med 10 gange optisk zoom. Telefonen har dog stadig et meget slankt design. For at få så klare og detaljerede billeder som muligt, har kameraet en 20,7 megapixel BSI CMOS-sensor, som fint kan tage billeder i mørke situationer og OIS-funktion (optisk billed-stabilisering), som hjælper med at stabilisere ogkompensere for håndbevægelser, så billederne bliver skarpe. Kameraet optager video i Full HD, som giver høj skarphed, selv i mørkesituationer og når du zoomer. Den har også en Xenon-blitz.

Galaxy K zooms kamera har flere funktioner, som hjælper dig med at tage de bedste billeder: AF/AE-separation (separat autofokus og lysmætning) som skaber den perfekte balance mellem lys og skarphed, den næste generation af ’Pro Suggest’, som indeholder 5 forskellige filtre, ’Selfie Alarm’, som hjælper dig med at tage timede “selfies” og ’Object Tracking’, som sørger for at billede bliver skarpt selv om motivet er i bevægelse. 

Galaxy K zoom har, udover kameraet, alt hvad du kan forvente dig af seneste generation af Galaxy-telefoner, såsom ’ultraenergispare-indstillingen’, der på en smart måde kan spare på batteriet, ’S Health’ der hjælper dig med at holde styr på din træning og app’en ’Pro Studio’ til redigering af fotos og videoer.

Galaxy K zoom Electric Blue 07

Skriv kommentar
account_circle
email