Samsung Galaxy S 4 Zoom – dansk pris og specifikationer

Samsung har introduceret Galaxy S 4 Zoom, en hybrid imellem en smartphone og et kamera.

Samsung Galaxy S 4 Zoom er både en Android smartphone og et 16 MP kamera med 10x optisk zoom og billedstabilisator, og formålet er selvfølgelig at du her har to i èn.

Galaxy S 4 Zoom kommer både i en 3G og en 4G version, og vil have Android 4.2 Jelly Bean ombord fra start, og er blot èn ud af flere varianter af flagskibet Galaxy S 4.

Samsung-Galaxy-S-4-Zoom-sma

Under huden vil der sidde en 1,5 GHz dualcore processor, samt 1,5 GB RAM og 8 GB intern hukommelse (ca. 5 GB til rådighed) med mulighed for udvidelse af hukommelsen med micro SD-kort op til 64 GB.

Skærmen er en 4,3″ qHD Super Amoled, og der er WIFI, GPS, NFC, og alt hvad vi ellers kender fra vores gængse Android smartphones.

Galaxy S 4 Zoom vejer 208 gram med standard-batteriet på 23330 mAh og måler 125,5 x 63,5 x 15,4 mm.

Galaxy-S-4-Zoom-optisk-zoom

Galaxy S 4 Zoom 3G vil være tilgængelig i butikkerne fra august til en vejledende udsalgspris på 4100 kroner

Galaxy S 4 Zoom 4G vil være tilgængelig i butikkerne fra september til en vejledende udsalgspris på 4500 kroner.

“GALAXY S4 zoom er resultatet af Samsungs ambition om at udvikle et produkt, der kan klare rollen som både højtydende smartphone og kompetent kamera uden at gå på kompromis. Modellen kombinerer det stilfulde udseende fra GALAXY S4 med en avanceret kameraoptik. Den er desuden udstyret med mange af de kendte egenskaber fra GALAXY S4 – blandt andet S TranslatorStory Album og Group Play.

Huskede vi at fortælle, at GALAXY S4 zoom er smart? Med vores nye intuitive Zoom Ring får du nemt og enkelt adgang til de vigtigste funktioner. Eksempelvis muligheden for at tage et billede samtidig med, at du taler i telefon – og med det samme dele billedet med den, du taler med. Eller foto-funktionerne Smart Mode og Smart Mode Suggest, der hjælper dig med at finde de helt rigtige indstillinger ud fra de omgivende lysforhold. Og med Samsung Link overfører du nemt billeder trådløst til andre Samsung kompatible enheder som bærbare computere eller tablets”.

 

SGS4-Zoom

Relaterede artikler:

(10) kommentarer
  1. Den er da ikke så forfærdelig som i gør den til. Jeg kunne godt finde på at købe den hvis ikke det lige var fordi at prisen er lidt i overkanten for en smartphone med de specs %:

  2. ahvad mand 🙂 hvad i alverden er det 🙂 hehe jeg troede slet ikke at der eksisterede sådanne produkter nej hvor sjovt. gemmer den så billederne inden i sig selv eller hvordan?

  3. Sagde jeg ikke at den var grim 🙂 det er ikke et produkt jeg ville bruge penge på da. specifikationerne er ikke særlig gode og så fylder den alt for meget 🙁

  4. Det ville være smart at have zoom på ferie. da slæber vi altid rundt på både iphone og kamera og så vile det være lettere at have det hele i en pakke. det må nøje overvejes 🙂

  5. Jeg kunne godt overveje den til mig selv 🙂 nu skal jeg først se hvor gode billeder den egentlig tager for alt lyder godt på papiret.

Skriv kommentar
account_circle
email