Samsung har solgt 1 million Galaxy S5`er i Tyskland

thumb samsung-apps

Salget af Samsung Galaxy S5 går strygende og især i Tyskland er der solgt en del. 

Samsung er verdens største producent af smartphones, og Apple´s kronede dage hvor alle ville have iPhones er long gone, og verden over står Android nu for mere end 84% af smartphone-markedet.

Faktisk er det 3 år siden at danskerne købte flere iPhones end Android mobiler, og da de 4 mest købte Android mobiler er Samsung Galaxy smartphones, har Samsung et godt tag i toppen af markedet, og en rapport fra sidste år viste at Samsung tjener det samme som alle andre producenter tjener tilsammen.

Det skriver hjemmesiden SamMobile.

 – Find den gemte service menu på Samsung Galaxy S5, Note 3, og S4

 – Hvordan deaktiverer jeg “Mit tidsskrift” på Galaxy S5?

Samsungs nuværende flagskib, SGS5, har ligesom de forrige topmodeller som f.eks Samsung Galaxy S4, også solgt rigtig godt, og 25 dage efter den officielle salgsstart rundede salget 10 millioner, hvilket er 2 dage hurtigere end hvad det tog for SGS4 at nå samme mål.

 – Anmeldelse af Samsung Galaxy S 4

Nu bliver der så rapporteret at Samsung har solgt 1 million eksemplarer af Galaxy S5 i Tyskland, og dette er vel at mærke 1 million kunder der har købt en SGS5, og ikke antal enheder fra producent til forhandler, hvilket må siges at være ret flot.

 – Anmeldelse af Samsung Galaxy S5 

Galaxy S5 fik ved lanceringen ikke så meget “ih” og åh” som forgængeren, men der er altså alligevel blevet langet nogle enheder over disken.

Sony har netop lanceret konkurrenten Z3, og du kan læse vores test af Sony Xperia Z3 her

Kilde 

Skriv kommentar
account_circle
email