Samsung Galaxy Note 4 er landet – se den danske unboxing

thumb samsung-galaxy-note-4-unboxing

Samsung Galaxy Note 4 er ankommet til redaktionens skrivebord. Se med når vi i et web-TV indslag unboxer den. 

Det er ved at være godt 2 måneder siden at Samsung lancerede den fjerde smartphone i deres populære Note-serie, Galaxy Note 4, og ganske som med andre interessante produkter laver vi en unboxing for at vise jer hvad der følger med i salgsæsken og hvordan produktet tager sig ud.

Samsung Galaxy Note 4 skal løfte tarven fra sidste års Samsung Galaxy Note 3, der iøvrigt var det første produkt vi tildelte 6 ud af 6 mulige stjerner.

Herefter har produkter som Sony Xperia Z3 og Xperia Z3 Compact også klaret at få vores højeste anbefaling, og det bliver spændende at se om Galaxy Note 4 kan konkurrere på lige fod med disse produkter og ikke mindst om den kan holde stand overfor forgængeren.

Galaxy Note 4 kommer med en 5.7″ QHD Super Amoled skærm med en opløsning på 2560 x 1440 pixels, hvilket giver en ppi på 515.

Der er 3 GB RAM at gøre godt med og til at trække læsset er der en Snapdragon 805 chip med en 2.7 Ghz quadcore CPU og Adreno 420 GPU.

 – Find den gemte service menu på Samsung Galaxy S5, Note 3, og S4

Batteriet er på 3220 mAh, hvilket ikke er meget større end forgængerens på 3200 mAh, og i og med at opløsningen på skærmen er forøget betydeligt bliver batteritiden noget af det jeg glæder mig mest til at tjekke ud, da des højere opløsning skærmen har, des mere batteri bliver der brugt.

Ganske som da jeg første gang tændte Samsung Galaxy Tab S 10.5 er mit førstehåndsindtryk af skærmen rigtig god og jeg tror at Samsungs Super Amoled-skærme er en af grundende til Samsungs succes da farverne er tydelige og skarpe.

 – Samsung Galaxy S5 test

Bagbeklædningen er læderagtig og giver et godt grip når du holder den i hånden og Galaxy Note 4 virker umiddelbart solid og den ligger godt i hånden.

Jeg er meget positiv overfor udviklingen designmæssigt og det glæder mig at Samsung er gået bort fra det rene plastik-design og over til at bruge en metalramme der pryder kanterne på Galaxy Note 4 og giver en meget bedre følelse af kvalitet.

En anden fed detalje i designet er at skærmen er kurvet ude ved kanterne. Dette ser rigtig godt ud og Samsung er helt klart på vej i den rigtige retning.

Nu ikke mere snak…vi vil selvfølgelig komme nærmere ind på hvilke funktioner den tilbyder og vise hvad den kan, men indtil da kan du se vores unboxing af Galaxy Note 4 herunder.

Vi påbegynder testperioden af denne i dag og har en anmeldelse klar om en 14 dages tid.

NB: Jeg beklager at kameraet zoomer lidt ind og ud under optagelsen af unboxningen. Jeg lagde først mærke til dette efter at jeg var færdig med optagelsen (og grundet indpakningen kan en unboxing ikke laves om).

Husk:

Du kan holde dig opdateret ved at følge os på Facebook og Google +, ligesom at vi også er at finde på Twitter og Pinterest.

Vores videoer kan du se på Youtube og du kan hente vores app via Google Play.

Har du brug for hjælp til din smartphone, smartwatch eller tablet er du velkommen i Androidernes forum.

(4) kommentarer
  1. bar for lækker den note 4 men det ser ud til at skærmen på z3 er lige så god som skærmen på note 4?? hvordan kan det gå til 😛

  2. tak for unboxningen Høy.fedt at du altid hiver noget andet ind og lie sammenligner med det.jeg overvejer kraftig at købe Note 4 men venter lie på din test og ser hvad du sier til den 🙂

Skriv kommentar
account_circle
email