LG Optimus G kommer til Danmark til god pris

LG-Optimus-G-DK

LG Optimus G, LG`s seneste flagskib, kommer til Danmark med både fede specifikationer og til billige penge.

LG har flere gange været først ude med smartphones med gode specifikationer. De var først ude med en smartphone med en dualcore-processor i form af LG Optimus 2X, og de var først ude med en enhed der havde 2 GB RAM i form af LG Optimus LTE 2.

 – LG Optimus G – alt om super mobilen

LG Optimus G er ikke banebrydende i den forstand, men den kommer alligevel med nogle specifikationer der er værd at nævne:

 • 4G LTE
 • Android 4.1 Jelly Bean
 • 1,5 GHz quadcore processor
 • 32 GB intern hukommelse
 • 2 GB RAM
 • 13 MP kamera
 • batteri på 2.100 mAh
 • 4,7″ skærm (True HD IPS med en opløsning på 1280 x 768 pixels)

Lige bortset fra skærmens opløsning er LG Optimus G på højde med f.eks Sony`s nye Sony Xperia Z, og en bedre udgave af (LG Nexus 4 er en klon af LG Optimus G) LG nexus 4.

 – Anmeldelse af LG Nexus 4

LG Optimus G vil blive tilgængelig i Norden den 27. februar til en cirkapris på 3600 DKR, hvilket må siges at være billigt sat i forhold til andre nye modeller.

Opdateret: Klintø skriver at Call Me har den til forudbestilling til kun 3240 kroner. Det er seriøst en billig Android smartphone med så gode specifikationer.

LG Nexus 4 kan iøvrigt også erhverves til billige penge, og er den første smartphone vi har testet der har fået top-point i “til prisen”.

 – Anmeldelse af LG optimus G

Om LG Optimus G også kan leve op til det må tiden vise. 

 – Vil du teste LG Optimus G?

LG skriver bla. dette om Optimus G:

“LG Optimus G sætter også en ny standard, når det kommer til kameraet. Det kraftfulde kamera er på hele 13 MP og leverer levende billeder og film med høj opløsning. Det ultrakompakte og slanke kameramodul bevirker, at telefonen ikke bliver tykkere end 8,45 mm. Nye, sjove kamerafunktioner i Optimus G gør det muligt for brugeren at fange livets særlige øjeblikke. Kameraet er bl.a. udstyret med en smart lukkefunktion, der stabiliserer kamerarystelser eller et motiv i bevægelse, og automatisk justerer lukketiden for bedst mulige resultat.

Med stemmeaktiveringsfunktionen ”cheese shutter” er det nemt at tage billeder ved blot at sige ”cheese”.

 

Ny, avanceret ydeevne kræver også et batteri udover det sædvanlige, så brugeren ikke behøver at oplade mobilen i tide og utide. LG’s kraftfulde 800-Cycle-batteri giver en rigtig god levetid, uanset om du fører almindelige telefonsamtaler eller bruger applikationer, som udnytter den lynhurtige 4G-opkobling og grafikken til fulde. Batteriet har en enormt lang levetid og mister først kapacitet efter 800 ladninger. Det betyder, at brugeren kan have glæde af Optimus G og modellens smarte funktioner længere end med andre smartphones.”

LG-Optimus-G-1
Kilde: pressemeddelse 

(17) kommentarer
 1. Jeg har ikke prøvet det, men ville nu og mener at det kunne lade sig gøre…

  Absolut ingen grund til at købe en LG Nexus 4 når Lg Optimus G har bedre specs til nogenlunde samme pris

 2. Ja det er en skam, men sådan går det når man vil selv kan selv 😉 hun var oppe i Esbjerg med den og som sagt ville de have 2000 kr for det, hun kender en som mener han kan sætte simboksen ind selv, den er nu købt et eller andet sted på nettet til 60 kr %:
  Oppe i Esbjerg siger de at hele pladen skal skiftes derfor er det så dyrt, men jeg vil mene når man kan købe den separat må man vel også kunne nøjes med at skifte den ? nu må vi se ellers blive det nok den her LG Optimus G synes den lyder som en god mobil i forhold til min Nexus 4 da hun går op i at den tager ok fotos

 3. Super ærgerligt med jeres Galaxy Nexus. Du har ikke undersøgt mere angående priser?… Men kan godt se at hvis du alligevel skal have de penge op af lommen så kan du ligeså godt smide det oveni og så får du en ny med garanti… Men det er ærgelige penge at skulle af med grundet sådan en “dum” fejl… Men jeg kan se at der er flere der har gjort det samme.

 4. Jeg skal ud og finde en ny mobiltil min datter efter hendes Sgn gik i stykker,tror vi går efter den her LG Optimus G

 5. Den mest åbenlyse forskel er vel skærm men hvis jeg skulle spare 1200 kroner så ville jeg også nok vælge Optimus G frem for Xperia Z. Jeg har lige sammenligne specs på dem begge og jeg synes ikke at Xperia Z har noget der er 1200 kroner værd så det er et godt køb det her.

 6. Jimmyboy.. 4700 kr har jeg set den til hos Call me (de har nemlig lige sendt en mail ud, hvor man kan forud bestille den) Jaja, jeg er kunde hos Cal me 😉

  Skal jeg være ærlig, så kan jeg ikke rigtig se hvorfor jeg skulle give 1400 kr. mere for Xperia Z???

 7. Jeg ville også vælge Optimus G fremfor Nexus 4, især grundet som klintø nævner, hardware er meget bedre. det er utroligt at den kan sælges så billigt. den nye Sony Xperia Z regenr de med at kommer til at koste i nærheden af de 5000 Dk.

 8. Ja, Nexus 4 har en lidt nyere version… Men i dette tilfælde ville jeg vælge Optimus G, pga prisen, kamera og 4G 🙂

  Fordi Google mobilerne har nyeste software, er det ikke altid nok til at vælge dem, da der kan være andre ting, som gør jeg personligt ville vælge anderledes…. Men sådan er vi jo så forskellige 🙂

 9. nu har jeg lært lidt i dag 🙂 tak til ham klintø. det vil sige at den her LG Optimus G IKKE har samme nye version af Android som LG nexus 4 fordi at LG Nexus 4 lige er blevet opdateret?
  Ville det så ikke være bedre at købe den?

Skriv kommentar
account_circle
email