LG Optimus G – alt om supermobilen

LG`s nye flagskib, LG Optimus G, kan forventes herhjemme i starten af 2013. 

Det er ved at være 3 uger siden at LG Korea præsenterede LG Optimus G, og nu er tiden så inde til at få at vide lide mere om den. 

Direkte kopieret fra presseren:

Optimus G er markedets første firekernede LTE-smartphone med 4G-kapacitet, og den forbedrede brugeroplevelse bliver suppleret med en uovertruffen ydeevne gennem Qualcomms firekernede Snapdragon S4 Pro-processor med tilhørende Adreno 320 grafikprocessor. Med en unik skærmteknologi, som Zerogap Touch og True HD IPS+Display fra LG Innotek og LG Display har udviklet, er det lykkedes at gøre skærmen 27 procent tyndere end før. Dette gør LG Optimus G til den hidtil tyndeste, skarpeste og mest levende smartphone-oplevelse. Det nyudviklede batteri fra LG Chem har en levetid på 800 opladningscyklusser. Således kan brugerne nyde Optimus G og dets unikke funktioner i længere tid end andre smartphones.

Nye funktioner til cross-tasking

Med pålidelig og hurtig ydeevne giver Optimus G ikke kun muligheder til multitasking, for nu introducerer LG begrebet ”cross-tasking”. Mens multitasking indebærer, at man kan have flere applikationer i gang på samme tid, betyder cross-tasking, at brugeren kan anvende applikationerne simultant og udføre mere komplekse opgaver på skærmen. Nogle af de innovative funktioner, som præsenteres i Optimus G, er:

 • Qslide: Denne funktion viser virkelig formålet med cross-tasking. Den gør det muligt for brugeren at benytte to programmer eller funktioner på skærmen på samme tid ved hjælp af et transparent lager. For eksempel kan du sende en SMS, mens du ser en video, eller du kan videresende en mail, mens du ser på et kort.
 • Live Zooming: Med Live Zooming kan brugeren zoome ind og ud på skærmbilledet, selv når en video afspilles. Eksempelvis kan man zoome ind på et vejskilt i filmen, man ser, for at se, hvor handlingen finder sted, mens filmen fortsat spiller.
 • Dual ScreenDual Play: Foruden at dele indholdet mellem smartphone og tv, giver denne funktion brugeren mulighed for at vise forskelligt indhold på hver skærm. For eksempel kan der vises en præsentation på tv’et, mens Optimus G viser de tilhørende noter.
 • Icon Personalizer: Med denne funktion kan brugeren tilpasse ikoner ved at redigere deres størrelser og tilføje billeder, således at de mest anvendte apps bliver mere synlige og let tilgængelige.

Desuden kan brugeren, med Optimus G’s smarte og sjove kamerafunktioner, fange livets helt specielle øjeblikke. Blandt andet er kameraet udrustet med en smart shutter, som hjælper med at stabilisere, hvis kameraet ryster eller motivet er i bevægelse, hvor den justerer lukketiden for det bedst mulige foto. Med stemmeaktiveringsfunktionen ”cheese shutter” er det let at tage et billede ved blot at sige ”cheese” eller ”kimshi”. Udover dette er der også en funktion til lysstyrke, som aktiveres automatisk, når kameraet anvendes i mørkere miljøer for at give et billede med mindst mulig støj.  

LG Optimus G lanceres i Korea i september 2012, efterfulgt af Japan og andre udvalgte markeder i oktober. Den vil først være tilgængelig på det europæiske marked i løbet af det første kvartal i 2012. Lokale priser vil blive offentliggjort, når lanceringsdatoen nærmer sig.

 

Specifikationer:

 • Processor: 1.5GHz Krait CPU Qualcomm Snapdragon™ S4
  Pro processor Quad-Core og LTE
 • Operativt system: Android 4.0 Ice Cream Sandwich
 • Netværk: 2G / 3G / LTE
 • Skærm: 4.7” WXGA True HD IPS Plus (1280 x 768 pixels) / 15:9 ratio
 • Hukommelse: 32 GB
 • RAM: 2GB DDR
 • Kamera: 8 eller 13.0 MP (afhængigt af området)
 • Batteri (mAh): 2,100 (570Wh/L) / Samtaletid: 15 tim / Standby: 335 tim
 • Størrelse: 131.9 x 68.9 x 8.45 mm
 • Vægt: 145g
 • Andet: Bluetooth 4.0, Wi-Fi, USB 2.0 HS, A-GPS, MHL og DLNA, NFC

Videoer om LG Optimus G:

Kilde: Pressemeddelse 

Skriv kommentar
account_circle
email