Vil du teste LG Optimus G?

LG-Optimus-G

 

LG søger 30 test-piloter, der ud over at få mulighed for at teste LG Optimus G før den lander i de danske butikker, også kan vinde rejser til en samlet værdi af 20.000 kr. 

LG Optimus G er, sammen med LG Nexus 4,  LG`s nye flagskibe, og er i bund og grund en klon af LG nexus 4, blot en forbedret og opdateret klon (der er f.eks 4G). 

At bruge test-piloter er en del af LG`s markedsføring her i Danmark af LG optimus G, og LG er ikke de første producenter der benytter kundernes vurderinger til at promovere deres produkter. 

Man må gå ud fra at producenterne er rimeligt sikre på at de har et ordentligt produkt imellem hænderne før de kaster sig ud i den her slags reklame-føring, men hvis du har læst anmeldelsen af LG Nexus 4 (og vi satser på at LG Optimus G, trods at den ikke kører en ren Android har nogenlunde samme ydelse), så er vi ikke i tvivl om at det er et godt produkt LG skal til at lancere her i landet.

 – LG Optimus G – alt om supermobilen

LG skriver i den fremsendte pressemeddelse at interesserede testere blot skal hoppe herind og argumentere for hvorfor LG skal vælge dem.

Da LG lancerede smartphonen over there, benyttede de også en iøjnefaldende reklamekampagne. Til jer der har fulgt med var det på det tidspunkt hvor Samsung gjorde grin med iPhone via både bannereklamer og videoer, og Motorola gjorde det samme.

Det var også på det tidspunkt at vi skrev meget om de forskellige retssager imellem Samsung, Apple, HTC, og Motorola.

Det fik LG til at komme op med efter min mening en af de bedre reklamer, og med et budskab der fortalte at alt den tid de andre brugte på at bekrige hinanden, den brugte LG på at lave smartphones.

 – LG Optimus G reklame – We make phones, not war

Herunder et par af de officielle videoer:

  

(4) kommentarer
Skriv kommentar
account_circle
email