Døgnrapport – se hvad der sker i din politikreds med gratis app

thumb Screenshot2014-09-02-09-37-

Den nye gratis danske app, Døgnrapport, giver dig hurtig adgang til tweets og nyheder fra din egen politikreds.

Døgnrapport er en ny dansk gratis app til Android der hurtigt giver dig et overblik over alt der sker i den politikreds du vælger.

Når du starter Døgnrapport op første gang skal du vælge en politikreds og du kan herefter se tweets, nyheder, samt døgnrapport for de sidste 24 timer, ligesom at kontaktoplysninger også er tilgængelige.

Døgnrapport app`en kan hentes gratis via Google Play og kræver Android 4.1 og nyere for at fungere og virker både på smartphones og tablets (se nederst i artiklen).

 – AppLarm giver nabohjælp via gratis Android app

Vil du hjælpe udvikleren med at forbedre den kan du med fordel bruge tråden om Døgnrapport i forummet.

Screenshot

Du har også mulighed for at læse tweets fra samtlige politikredse i landet, samt se hvad de danske medier skriver af krimi-relaterede nyheder.

Du kan finde mere nyt om danske apps og spil her.

Husk:

Du kan følge os på Google + ellerFacebook for at blive holdt opdateret eller du kan se vores videoer på Youtube og billeder på Pinterest.

Mangler du hjælp kan du benytte vores forum og du kan hente vores app via Google Play.

Herunder er det Døgnrapport på en Nexus 7. 

Screenshot2014-09-02-09-56-

Relaterede artikler:

 – AppLarm – gratis dansk app vil gøre Danmark mere tryg

 – Se, det er sgu en dum smartphonetyv

 – 3 HTC designere fængslet for tyveri

 – Norton Tablet / Mobile Security 2,5

(10) kommentarer
  1. Nej det er da ikke et dumt spørgsmål 🙂

   Men nej, vil nok ikke lige sammenligne den med en politi radio. Mere en “Krimi-nyhedslæser” vil jeg sige.

   Men prøv den ad og se om det er noget for dig, ellers kan den jo heldigvis slettes igen 🙂

 1. Er og var beta tester på den et stykke tid inden den blev frigivet til masserne og anbefaler den til alle der gider lytte. Det var bl.a. mit forslag at rykke reklamerne ned i bunden. Da de var øverst var de temmelig irriterende. Skaberen er ret grøn så den fylder lidt meget pga. noget programmeringssprogshalløj han forklarede som jeg ikke selv fatter en dyt af. Han er super hurtig med respons og jeg kan kun anbefale interesserede til at melde sig ind i forummet og komme med forbedringsforslag selv. Glimrende idé kun at frigive den til en lille lukket kreds på Google+ så man kan få rettet til inden debuten hvor en dårlig start ville give dårlige karakterer og forsinke udbredelsen af en unik, interessant og nyttig app jf. min anmeldelse på Play. Det er vigtigt at sprede nyheder som denne til gud og hver mand man kender da danske apps som denne ikke nyder samme bevågenhed.

  1. Takker for de fine ord Joachim og alle jer andre for den sagsskyld 🙂

   Mht. at appen fylder lidt meget, altså at downloade når man installere den (14MB lige pt), så står der lidt om det nederst i beskrivelsen på Google Play.
   https://play.google.com/store/apps/details?id=net.laumania.dognrapport

   Dette er dog ret teknisk og helt ligegyldig for den almindelige bruger, som jo sikkert ikke engang havde opdaget at den fylder lidt mere end normalt. 🙂

   Men er glad for at høre at Android folket også kan lide appen og er RIGTIG glad for hvis folk gider anbefale den til andre.

   Iøvrigt er der også en Facebook side til appen, hvis nogen vil følge med i nyheder om appen: https://www.facebook.com/dognrapport

 2. virker fint og crasher ikk men der burd vær en “ja” knap når man har valgt kreds det tog lie noen sekund før jeg fatte at jeg skal tryk på tilbage knap 😛

Skriv kommentar
account_circle
email