3 HTC designere fængslet for tyveri

Det går atter ned af bakke ned for HTC, og fængslingen af 3 designere med topstillinger har fået aktierne til at falde. 

Der er tale om 3 designere ansat ved HTC i Taipei, og ikke bare almindelige ansatte, men ansatte med topstillinger som “vicepræsident for design”, “senior manager for design”, og “udviklings-direktøren”.

Alle 3 er anholdt og sigtet for at have stjålet fortroligt materiale fra HTC, materiale som de ville bruge til at åbne deres eget firma som skulle designe mobiler.

Forbrydelserne består i at de har downloadet information om HTC kommende Sense 6 UI, og delt disse fortrolige dokumenter via email til externe kilder.

De har også svindlet med et stort beløb penge.

Ifølge Engadget har HTC udtalt:

“The company expects employees to observe and practice the highest levels of integrity and ethics. Protecting the company’s proprietary and intellectual properties, privacy and security is a core fundamental responsibility of every employee. The company does not compromise nor condone any violation at any level of our organization and the company shall act in accordance to the law. As this matter is currently under investigation by the relevant authorities, we therefore refrain from further comments.

In addition, the company has sufficient resources in our design team and this situation will not impact the company’s operations, product portfolio plans and our overall business performance.”

Via Henrik Enevoldsen 

(6) kommentarer
  1. Utroligt at nogle gider at bruge livet på at sidde i spjældet og så har de endda rigeligt i forvejen 😛

  2. tænk sig at have et godt liv uden sygdom og mad på bordet og måske også en familie der holder af èn og så alligevel er det ikke nok. jeg forstår det heller ikke men med alt den vold og kriminalitet der er rundt omkring er der åbenbart mange der ikke har nok 🙁

  3. og vi må gå ud fra at de med så høje stillinger har fået en rimelig løn i forvejen. jeg kan nogle gange godt undre mig over hvor langt mennesker vil gå for penge 😛

Skriv kommentar
account_circle
email