AppLarm – gratis dansk app vil gøre Danmark mere tryg

thumb AppLarm Android app

En ny gratis dansk applikation har fokus på sikkerhed og tryghed og kan blandt andet snildt bruges som nabohjælp.

Da vi i sin tid startede AppsAndroid.dk var der ikke andre hjemmesider vi kunne hente ideér fra, for der eksisterede nærmest ikke nogen rene Android hjemmesider på nær et par udenlandske, og da Android stadig var så nyt herhjemme var vi heldige med at komme op med nogle ting som har fungeret glimrende.

F.eks var vi det første site i verden der delte vores test af apps op i noter, browsere, sikkerhed og navigation samr fede widgets osv, og Google og Appbrain kom først til senere med en bedre opdeling af apps i kategorier (jojo selvfølgelig har de fået ideen fra os…hvis de da vidste at vi overhovedet eksisterede), og selvom vi har skåret ned på test af apps og spil til fordel for test af produkter og nyheder (de første 3 måneder skrev vi ingen nyheder), har vi bibeholdt fokus på nye danske apps og spil.

Er der en mening med selvhøjtideligheden?

Nej, vi er bare sådan, og så kunne vi ligeså godt smide et par links til jer mens vi var igang…og dog jo, til trods for at vi nu i over 4 år skrevet om Android er i dag første gang at der kommer 2 pressemeddelser ind samme dag om nye danske apps og spil, og selvom det i sig selv er ubetydeligt, er det for os der sidder og klimper på tasterne 6 timer om dagen noget vi vil huske da vi væddede 200 kroner på det for 4 år siden (bare betal ved kasse et Peter), og det ville vi lige dele med jer…

Til sagen nu da!

Tidligere i dag er der nemlig blevet skrevet om et nyt dansk gratis actionspil, og nu den nye app, Applarm, som egentlig er hovedsagen til at vi skriover denne artikel.

AppLarm er udviklet af iværksætteren Anders Krauch, der håber på at hans app kan bruges til at gøre Danmark en anelse mere sikker og tryg, og app`en skal ses som en slags nabohjælp der kan mindste kriminaliteten og måske i sidste ende redde liv.

AppLarm er udviklet på baggrund af tal som dem du ser herunder er alt for høje:

 • Hver tiende dansker har inden for det seneste år haft berigelseskriminalitet helt inde på livet og 45.000 oplever hvert år indbrud i hjemmet. Dermed er Danmark et af de lande i verden med flest indbrud per indbygger.
 • 3.500 danskere dør hvert år af hjertestop uden for hospitalsvæsnet, fordi de ikke får hjælp i tide, og ambulancen ikke når frem indenfor de 10 minutter, der er forskellen på liv og død.
 • Antallet af tricktyverier er steget med 200 % de seneste syv år. Og det er især ældre og svage, som er de typiske ofre.

Med AppLarm installeret på din mobil kan du sende en alarm til alle i dit nærområde hvis du har brug for hjælp og app`en kan også arbejde sammen med dit GSM Alarmsystem, således at folk i nærheden kan komme dig til hjælp hvis alarmen lyder.

Anders Krauch siger om lanceringen af den nye appliaktion:

Jeg tror på, at vi alle grundlæggende gerne vil gøre en forskel for andre, hvis vi kan. Danmark er et land hvor fællesskabsfølelsen er høj, og folk gerne vil engagere sig. Mange har downloadet hjælpe-Apps til instruktion i førstehjælp, Politiets SMS kæde i Nordsjælland og så videre.

Vi ved, at myndighederne gør alt, hvad de kan for at komme til undsætning, når vi har brug for hjælp. Men vi ved også, at det ikke altid lykkes for dem. Statistikken viser, at under 10 % af alle indbrud opklares”, fortæller Anders Krauch. ”Med AppLARM kan vi nemt hjælpe hinanden i det daglige. Vi skal ikke sætte livet på spil, men blot observere så vi kan hjælpe politiet i deres arbejde.

AppLarm kan hentes gratis via Google Play og husk på at en app som denne har størst effekt hvis der er mange der har den installeret, og en af fordelene ved AppLarm er at den kan arbejde på tværs af platforme, hvilket betyder at hvis jeg trykker efter hjælp fra min Android smartphone, så reagerer naboens iPhone på alarmen.

Der er mulighed for at opgradere til betalingsversionen der bla. giver mulighed for at sende SMS`er via AppLarm.

applarm-1

(24) kommentarer
  1. Haha 🙂 du burde skrive til Høy så han kan opdatere artiklen. Der er sikkert mange der har prøvet at logge ind uden held jo 🙂

 1. Hej Allesammen, jeg er virkelig ærgerlig over at flere havde problemer med at logge på, alt var testet inden for begge platforme IOS og Android… anyway, det virker nu og jeg håber i den grad alle tager godt imod den. Der var 3.500 downloads på 1 halvanden dag…. det fortæller mig noget om at danskere gerne vil hjælpe hinanden når l……t brænder 🙂 dejlig tanke. @Lucas find nu din Jahat igen …. husk at; gode tanker er = godt liv men man må selvfølgelig gerne være konstruktiv kritisk, så tak for kritikken.

 2. Man sidder tilbage med sådan en underlig følelse for hvad gik der galt? Jeg så dette program annonceret på DR og synes egentlig ideen lød meget spændende. Efter at været blevet 10 minutter ældre uden at nogensinde komme i nærheden af at kunne logge ind må man undres. Der er sendt pressemeddelser ud. Man går på DR og fortæller om applarm. Når man vælger at gøre det er man da nød til at have et produkt der virker. Ingen kan logge ind. Kig på reviews på google play samt appstore. Programmet bliver sablet ned. Det er pinligt. Hvem bliver mere tryg af sådan en gang skrammel?

 3. Fedt med en iværksætter der får det i gang – og gør noget for vores alle sammens sikkerhed.
  Mogens senior: Måske du skulle give manden, og app’en en chance – Rom blev IKKE bygget på én dag – det er trods alt en hammer god idé, og alt virker altså fint nu. Herhjemme var vi alle fået downloadet og installeret app’en uden problemer.. 🙂
  Så håber vi bare at det kan komme i gang i hele Danmark.

   1. Prøver gennem FB – der svarer med: Forhør adresse, gade og zipcode. ? Aner ikke hvad det er

    1. Den har altså en fejl der med det log ind. Jeg fik det til at virke med Facebook men det virkede ikke som det sku og plusli var jeg logget ind 🙁 aner ikk hvordan?

    2. Synd at denne APP ikke er testet ordentligt inden frigivelse. Det er en OM’er. Andre kan måske lære lidt af dette.
     TEST – TEST – TEST og endnu TEST inden man kommer i Aftenshovet

 4. Der er ingen i nærheden af hvor jeg bor så det afgørende er at mange downloader den ikke? skal man ha den downloadet for at få besked?

 5. det kræver jo ikk meget at ha den installert så mit forslag er at alle i Danmark bar installer den 😛

  1. Ok Linsa vis du sørge for det så sørge jeg for at brug den 😉 du sige bare til når det er gjort 😛

 6. Super fed idé men hvis det skal virke rigtig skal der godt nok smides nogle marketingskroner i det 😛

Skriv kommentar
account_circle
email