Se, det er sgu en dum smartphonetyv

Verdens dårligste smartphone-tyv må være Hafid, der efter at have stjålet en tysk kvindes smartphone tag masser af billeder af sig selv uden at vide at de blev uploadet direkte til offerets Dropbox-konto. 

Da en tysk kvinde var på ferie i fire måneder på Ibiza mistede hun sin pung, taske, penge samt hendes HTC smartphone.

Intet unormalt i det, det unormale kommer i at tyven åbenbart ikke er specielt begavet hvad angår tyveri af smartphones, og han har ikke engang nulstillet den efter at have stjålet den.

Derfor er alle de billeder og videoer han har taget med sin nye smartphone havnet i den tyske kvindes Dropbox-konto, hvilket hun opdagede 4 måneder senere da hun kom hjem fra Ibiza.

Det gav hende en ide, og via hendes blog Life of a stranger who stole my phone (der nu er gået verden rundt) har hun taget hvad vi må kalde den ultimative hævn over tyven der stjal hendes smartphone.

Hun har nemlig uploadet alle billeder og videoer som Hafid har taget imens poserer foran forskellige ting.

tumblr mqrrawBD241s3lecdo1 500

Som om at det ikke skulle være dumt nok ikke at have så meget forstand på det man stjæler, at man ikke engang sletter offerets kontier, så har mestertyven også logget sig ind på hendes facebook-konto via mobilen og læst om hende, for derefter at logge sig ind på hans egen Facebook-konto…..for herefter at kontakte hende via facebook og lægge an på hende.

Han har også kontaktet hendes veninder via hendes Skype-konto. Alle disse samtaler kan ses på bloggen også.

tumblr mqpx3rSIgp1s3lecdo3 500

Vi råder altid til at benytte et antivirus med “find min Android”, f.eks kan jeg anbefaler Norton Mobile/tablet security der bruger Imei nummeret til at lokalisere den tabte eller stjålne smartphone. Selvsamme beskyttelse giver også mulighed for at låse mobilen hvis SIM bliver udskiftet.

Der er dog flere af producenterne der efterhånden tilbyder en lignende service, du kan under dine indstillinger se om din smartphone-producent er en af dem.

Herunder ses mestertyven med hvad vi må formode er flere tyvekoster.

tumblr mqnuqld2Rw1s3lecdo1

Via  

(8) kommentarer
  1. Man kan ikke ligefrem beskylde ham for, at være den hurtigste knallert på havnen, for a sige det mildt 😀

      1. Med tanke på hans måde at skaffe på, og hvor smart han er, så tror jeg at jeg vil undlade at bestille den hos ham 8)

Skriv kommentar
account_circle
email