Google Play Musik “Fri adgang” er kommet til Danmark

thumb google-play-musik-danmark 

Google Play Musik med abonnement er endelig nået til Danmark. 

Dejligt at se at Google ikke helt har glemt lille Danmark, og det er ikke længe siden at Play Movies og køb af produkter blev gjort tilgængelig for den danske befolkning, og nu altså også Google Play Musik med fri adgang til millioner af numre imod betaling selvfølgelig.

 – Google Play får langt om længe mobil-website 

Via app`en kan du både høre det musik du har liggende på enheden, samt alt det nye du finder, ligesom du også kan oprette playlister osv.

Du kan benytte tjenesten sammen med Chromecast og du kan have 20.000 liggende i skyen. 

Screenshot2014-05-28-07-28-

Du kan hente Google Play Musik gratis via Google Play. For et månedligt gebyr på 79 kroner får du fri adgang til alt musik og radio uden reklamer.

Opretter du dig efter den 15. august koster det 99 kroner om måneden (det vil sige at du sparer 20 kroner om måneden resten af livet ved at skynde dig).

Du kan prøve den fulde version (fri adgang) gratis i 30 dage før du beslutter om det er noget for dig.

 – Hvordan laver jeg en kode til betaling på Google Play?

En smart funktion er at du kan tænde for hvad Google kalder “radio”, og hvis du f.eks har valgt “DIO”, så bliver der spillet sange relateret til, eller kun fra den kunstner.

Mit umiddelbare indtryk af Google Play Musik “fri adgang” er fint, men har du f.eks Telmore musik som jeg selv benytter, og som er en del af dit abonnement, så skal jeg lege lidt mere rundt med det før det kan forsvares at bruge 80 kroner om måneden på det.

Screenshot2014-05-28-07-36-

(13) kommentarer
  1. Hvem har så mange sange i dag da? Dårligt argument for at sku bruge play musik. jeg har ikke særligt mange sange for telmore musik har altid de sange jeg vil høre. og de fleste i dag har enten Dropbox eller noget andet og musik afspiller på mobilen henter jo bar sangene direkte derfra alligevel så jeg syns ikke det er imponerende men nu har jeg taget den gratis måned og så ser vi tiden an 🙂

  2. Den store fordel som ikke er nævnt i artiklen er, at man kan uploade op til 20000 af sine egne sange og have dem i skyen gratis. Så kan man tilgå dem hvor end man er. Sjovt at der ikke står noget i artiklen om det? 🙂

    1. Jeps du har ret og vi sad endda på redaktionen og snakkede om det, men det er åbenbart blevet glemt 🙂 tak.

    1. De minder meget om hinanden, men jeg er selv gået fra spotify til google music, da deres integration med sonos er langt bedre, og så gør det heller ikke noget at det er billigere 🙂

  3. Hej Høy 🙂 jeg har osse telmore musik og skal nok vende tilbage hvis jeg finder ud af hvorfor vi skal vælge google play musik 8)

Skriv kommentar
account_circle
email