Google Play får langt om længe mobil-website

thumb google-play-mobil

Google Play er endelig blevet optimeret til tablets og mobiler via tilgåelse i browseren.

Google, som jo opkøbte Android. inc i 2005, hvilket senere har vist sig at være en ret indbringende forretning, har optimeret de fleste af deres tjenester som Youtube og Gmail for længe siden så de er optimeret til mobiler og tablets når vi browser rundt på internettet.

 – Google + får helt ny brugerflade

Deres egen Google Play har de dog ikke gjort så meget ud af, og hvis du vil have bare en nogenlunde mulighed for at surfe rundt i Google Play på via mobiler og mindre tablets, har det indtil nu været nødvendig at åbne Google Play app`en.

Det er slut nu, og nu kan du altså fint browse rundt på Google Play og installere apps direkte fra browseren på din mobil (du kan også installere apps direkte fra browseren på din PC. En meget nyttig funktion som Appbrain var de første med, og da Google så tog idden til sig kvitterede de lige med at alle Appbrains millioner af brugere IKKE kunne gøre dette længere…ihvertfald indtil udviklerne af Appbrain fandt en anden løsning), og er du på din smartphone lige nu kan du bare trykke her og se det optimerede website. Imens du er derinde kan du lige så godt hente vores gratis applikation.

 – Se hvor langt Google er kommet med de selvkørende biler

Der er ikke tale om et responsivt webdesign som vi iøvrigt var et af de første danske medier der tog til sig, men altså tale om en mobilversion.

Google har selvfølgelig optimeret Google Play grundet at alle dem der ikke browser fra Android og har app`en installeret (f.eks iPhone og Blackberry) nu ikke længere vil blive mødt af en desktop-version af hjemmesiden, og derved måske vil bruge mere tid på at kigge på produkter mm.

(1) kommentar
  1. vidste sgu ikk at Google havd købet android 😛 har hel tid trot at de havd lavet det from skrats 8)

Skriv kommentar
account_circle
email