Google + får helt ny brugerflade

thumb appsandroid-google-plus

En opdatering til Google + der netop nu er tilgængelig ændrer hele brugerfladen, samt kommer med en ny funktion.

Har du en Gmail, hvilket vi må formode at størstedelen af vores brugere har, så har du måske også stiftet bekendskab med Google +, der er Google´s eget sociale medie.

I forhold til andre sociale medier er der rigtig mange fordele ved Google +, men det må blive en anden historie, og en ny opdatering der kan hentes lige nu via Google Play gør app`en endnu mere brugervenlig end den var i forvejen.

 – Google Drev kræver nu Docs og Sheets apps til redigering

Væk er nemlig slide-menuen til venstre og panelet i bunden og vi siger goddag til en lidt bredere og meget rødere statusbar foroven, samt en helt ny funktion kaldet “historier”, der (hvis du f.eks er på ferie og tager billeder mm) laver alle dine billeder og indlæg om til en fin lille historiebog.

 – Google lancerer gratis kamera app

Via den røde bar foroven kan du hurtigt skifte profil og derunder kan du bestemme hvilke indlæg du vil have vist. Istedet for baren forneden har vi nu et lille rundt ikon nederst til venstre der viderefører dig til din editor hvis du vil oprette et nyt indlæg.

Bestemt en af de bedre opdateringer der har været til Google + app`en, og du kan selvfølgelig følge AppsAndroid.dk på Google + her.

Screenshot014-05-23-09-04-2

Skriv kommentar
account_circle
email