Se hvor langt Google er kommet med de selvkørende biler

thumb google-biler

Se de selvkørende bilder i aktion i en travl by med fodgængere og lyskryds.

Google har gang i mange projekter, og projekter som Tango og Ara er blandt de mest spændende.

Et andet projekt som vi ikke har hørt så meget til grundet at det ikke er så Android relateret som andre emner, er Google´s selvkørende biler som de efterhånden har udviklet og forbedret igennem flere år nu.

 – Android skal i vores biler fra 2014 – Honda og Audi er med

Det gør til dels ved at udviklere kører rundt i trafikken og indsamler data og dels i en by uden rigtige mennesker, og videoen herunder viser hvor langt Google er kommet deres selvkørende biler der helt klart er et projekt vi vil holde med.

 – Nu kan vi købe udvalgte produkter via Google i Danmark

Softwaren er så langt fremme i udviklingen at mere end hundrede forskellige objekter kan registreres af bilen og derefter handle, alt efter hvilket objekt der er tale om.

Google skriver på deres blog at hvad der er usynligt for det menneskelige øje er i mange situationer synligt for en computer der har lært og beregnet hvad forskellige objekter vil gøre.

(3) kommentarer
  1. Idéen er fin nok. Der er så mange der bliver dræbt i trafikken hvert år eller hver dag, at en fuldstændig sikkerhed i biler, der kører på en bestemt måde vil kunne stoppe tab af liv.
    Ulempen er selvfølgelig at friheden med selv at køre og køre stærkt vil forsvinde. Det er selvfølgelig et utopisk koncept på kort sigt da de fattige lande ikke vil blive tilgodeset, men på lang sigt, hvem ved – om 500 år!

Skriv kommentar
account_circle
email