Nu kan vi købe udvalgte produkter via Google i Danmark

thumb nexus-5-Google-Play

Google har langt om længe gjort udvalgte produkter tilgængelige via Google Play så vi kan købe i Danmark.

Der sker noget de her dage, og så sent som i går kunne vi rapportere at Google Film nu kunne benyttes via Google Play i danmark, og nu ser det ud til at vi også kan bestille udvalgte produkter via Playstore.

Det er lige nu muligt at bestille Chromecast, nexus 5 og Nexus 7, samt nogle covers til disse.

Du skal tilgå dette link via din browser for at tjekke produkterne ud, og altså ikke åbne din Google Play applikation på mobilen.

Vi har her i Danmark længe været bagefter andre lande når det kom til tjenester på Google Play, og nu ser det endelig ud til at der kommer lidt godter vores vej.

Jan Klintø, som er en del af teamet bagved AppsAndroid.dk, har netop bestilt et styk Chromecast og det fungerer fint.

Når der nu pludselig er dyre produkter til salg (også selvom det pt kun er via browseren) er det bare endnu vigtigere at vi beskytter vores køb, og du kan se her hvordan du via Google Play kun kan købe med en adgangskode.

Husk at du kan få hjælp i vores Android forum, hente vores gratis app, samt følge os på Facebook og Google +.

(12) kommentarer
 1. Jeg vil fraråde køb af Chromecast i PLAY, varen er købt i Irland, Sendes fra Holland, tid fra bestilling til levering = 9 dage. I tilfælde af garanti problemer, skal varen sendes til Irland. På nuværende tidspunkt forhandles Chromecast også af Elgiganten, til samme pris, og varen kan indleveres i alle Elgigantens butikker i tilfælde af garantisag.

 2. Bestilt Chromecast onsdag og bliver leveret idag… 8)

  Ved godt, at jeg kunne bestille via Elgiganten, men tænkte, at jeg ville teste Google shoppen 😉

 3. Nøøøjjjeee hvor fedt – endeligt 😆 Lad os håbe at ALLE Nexus modeller kommer på fremover. 1 stk Chromecast købes øjeblikkeligt 🙂

  1. Er Chromecast ikk kun til dem der ikke har et rigtigt smart tv? Jeg har Netflix via mit Sony smart tv, så jeg får ikke noget ud af at købe Chromecast gør jeg?

   1. Jeg har også et Sony smart tv, men chromecast gør det bare langt nemmere at se Netflix og YouTube end direkte gennem fjernsynet (Jeg importerede en chromecast i december for 480 kr).

    1. Kan du forklare 😛 nu tænder jeg jo bare tv og applikationer og finder Netflix og så kører det. Hvordan kan det være nemmere med chromecast så? Jeg kan se i fuld HD og det hele nu. Jeg vil nemi gern ha en chromecast men hvis ikke jeg ka bruge den til noget er det penge ud af vinduet. Jeg har også YouTube og Web browser indbygget i fjernsynet så jeg har svært ved at finde fordele (til min bedre halvdel) ved chromecast 8)

     1. Om det er nemmere er selvølgelig individuelt, men jeg syntes bare at smart tv apps er noget rod der sjældent virker optimalt, og styringen med fjernbetjening er på ingen måde perfekt og at skrive med en tager hundrede år.
      Med chromecasten i fjernsynet tager jeg bare min mobil og åbner Netflix/Youtube som jeg plejer og så trykker cast.

     2. Ok tak. Jo det er også nærmest umuligt at søge i Netflix på mit Sony tv det er ikke særlig smart lavet 🙂

Skriv kommentar
account_circle
email