Så kom Google Movies endelig til Danmark

thumb Google film Danmark

Google Film er nu tilgængelig i Danmark efter at en opdatering til Google Film i dag ruller ud.

Danmark har aldrig haft Google`s førsteoprioitet når det kom til at udrulle nye funktioner og tjenester, og i forhold til andre lande er vi langt bagefter.

Det er dog heldigvis ikke det samme som at Google helt har glemt os og fra i dag kan vi nu leje og købe film via Google Play.

 – Hvordan laver jeg en kode til betaling i Google Play?

Har du en topmodel i skødet kan du sågar vælge at det skal være i fuld HD (hvilket jo ikke er nødvendigt hvis ikke du har en fuld Hd mobil).

Google Film kan tilgåes ved at du åbner Google Play på din smartphone eller tablet, og jeg regner med at vi alle mere eller mindre har modtaget opdateringen så Google Film knappen er til stede. Ellers bliver den det ihvertfald snart.

 – Undgå at de apps du henter havner på startskærmen

Sammen med Danmark har i alt 37 andre lande nu også fået mulighed for at bruge Google Film.

Bemærk at hvis du køber en film bliver den downloadet (ikke sendt med posten) og vi har ikke tjekket hvor godt det fungerer.

Nu glæder vi os til Google Music og muligheden for at kunne bestille produkter via Google Play også.

Når Google beslutter sig for hvor deres mandetimer skal sætte ind er det ikke geografiske baner der bliver tænkt i, men indbyggertal, og da Danmark jo er et meget lille land, er det ganske logisk at vi ikke står først i køen.

Herunder ser i vores nye startside på Google Play fra mobilen.

google-movies-dk

Via Jan Klintø 

(11) kommentarer
  1. Det jeg gerne vil se kan jeg ikke leje og det jeg gerne vil købe er uden dansk undertekster. Sikke da en gang lov… 😆

  2. Dyrt eller ej er jo et spørgsmål om hvad man vil have. Det der er endnu være er teksten, Jeg prøvede 20 forskelige også børnefilm og ingen af dem havde Danske undertekster og hvad skal vi så med dem ?

Skriv kommentar
account_circle
email