Google og Apple smider stridsøksen på hylden

thumb Android-vs-Apple

De to store techgiganter, Google og Apple, har besluttet at slutte fred.

En længerevarende patentkrig imellem Google og Apple ser ud til at have nået en fredsommelig afslutning, da de to store IT-giganter har besluttet at holde op med at bekrige hinanden.

Begge selskaber har igennem længere tid beskyldt hinanden for at kopiere hiandens teknologier. Apple har f.eks beskyldt Google for at Android mobiler (Google opkøbte Android.inc i 2005) har kopieret iPhone-teknologier.

I en fælles pressemeddelse lyder det:

Apple og Google er blevet enige om at se bort fra alle nuværende søgsmål, som eksisterer direkte mellem de to virksomheder.

I samme åndedrag som fredspiben går rundt, bliver der også åbnet op for et nyt samarbejde om patent-reformer imellem de to virksomheder, men der bliver samtidig understreget at de ikke vil give hinanden lov til at bruge hinandens teknologier .

 – 15 fede ting iPhone 5S og 5C ikke kan, som Android kan

Apple har igennem de sidste år også kørt en heftig krig imod verdens største smartphone-producent, Samsung, og Samsung er blevet idømt at skulle betale 120 millioner dollars (635 millioner kroner) til Apple grundet to patentkrænkelser.

Relaterede artikler:

 – Apple vs Samsung: Apple fremlægger nye beviser

 – Android tablets fejer Apple iPad af banen

 – Samsungs nye reklamer går igen ud over Apple

 – Apple og Samsung skal ryge fredspibe

 – Samsung: At mobbe Apple gav pote

Kilde

(4) kommentarer
Skriv kommentar
account_circle
email