Apple vs Samsung: Apple fremlægger nye beviser

thumb Apple-vs-Samsung

Nye dokumenter der beviser at Samsung rent faktisk kopierede Apple er blevet fremlagt.

Det er ingen hemmelighed at da Samsung lancerede Galaxy S2 udbrød hele verden “se den ligner en iPhone”, det gjorde jeg selv, men derfra og så til at Samsung direkte har kopieret Apple er en lang vej uden beviser.

 – Apple og Samsung skal ryge fredspibe

Apple fik dog fat i nogle dokumenter under en retsag i 2009 der beviste at Samsung kiggede på iPhone da de udviklede Galaxy S2…det var også ved denne retsag det kom frem at Apple havde hentet inspiration ved Sony…tsk tsk.

 – Samsung langer ud efter ipad Mini i ny reklame

Hvad er nu dette?

Hvis ikke du har fulgt med i kampen mellem giganterne, så har Apple de sidste mange år sagsøgt alt hvad der overhovedet næsten mindede om en telefon, og de har både haft sager imod producenter som Motorola, HTC , Samsung osv.

 – Samsungs. At mobbe Apple gav pote

Den mest kendte “fight” er dog imellem Samsung og Apple der de sidste år har brugt særledes mange timer i retsale verden over, og det er både design og funktioner der er i højsædet.

Denne gang er der tale om en funktion som vi alle kender og som er en fast del af vores Android brugerflade, dog er det ikke Google, men Samsung, som Apple er ude efter.

Funktionen bruger vi når vi “slider” på vores lockscreen for at låse op, og ifølge hjemmesiden Appleinsider har Samsung igennem længere tid arbejdet på deres egen metode, men har fundet Apple`s mere intuitiv.

 – 15 fede ting iPhone ikke kan, som Android kan

Samsung har så nu hevet gamle mails fra indbakken frem der beviser at afdøde Steve Jobs har erklæret krig imod Google, vi må gå ud fra at de regner med at siden Google benytter det i Android (skyb for at låse op), at de på en eller anden måde kan bidrage.

Dette er blot èt ud af 5 patenter som Apple mener at Samsung har forgrebet sig på, og du kan se de nye dokumenter længere nede i artiklen der skulle “bevise” at Samsung rent faktisk er skyld i patentkrænkelse.

Relaterede:

 – Samsung vs Apple – runde 2

 – Dommer afviser at Samsung efterligner Apple

 – Samsung hiver iPhone 5 i retten

Herunder de seneste fremlagte beviser.

 

 

Kilde 

Skriv kommentar
account_circle
email