Samsung vs Apple – Samsung klar til runde 2

Apple-vs-Samsung

Samsung har valgt at atter gå i ringen og kæmpe imod det sure æble ved at genåbne sagen om de brudte patenter. 

Der er flere retsager igang imellem mange af de store producenter, men i husker måske den retsag hvor Samsung blev idømt at skulle betale Apple omkring 1 milliard dollars. Senere besluttede og endte dommer Lucy retsagen og Samsung slap med at skulle betale 598 millioner dollars i erstatning til Apple.

 – Dommer afviser at Samsung med vilje efterlignede Apple-produkter

I forhold til den oprindelige erstatning ville de fleste vel nok være glade for mere eller mindre kun at skulle betale det halve, men ikke Samsung. De har nemlig kørt kanonerne i stilling og siger velkommen til runde 2, også selvom at udfaldet kan vise sig at være til Apple`s fordel, og sagen måske ender med at Samsung skal betale et beløb der er større end det det beløb de blev idømt til at skulle betale fra runde 1.

 – Samsung hiver iPhone 5 i retten

I runde 2 vil Samsung have juryen til atter at overveje om de 14 enheder der var tale om i den første retsag, virkelig overtrådte Apple`s patenter så meget.

 – Apple skal betale Samsungs advokatomkostninger

At Samsung vælger at genoptage sagen har selvfølgelig noget at gøre med de eftertragtede markedsandele der i fremtiden vil vise hvem der sælger mest.

Kilde 

Skriv kommentar
account_circle
email