Samsung: At mobbe Apple gav pote

Samsung har igennem de sidste par år lavet ikke så få meget humoristiske reklamer hvori det altid er Apple det går ud over. Reklamerne er dog en stor succes siger Samsung. 

Samsungs australske marketingschef Arno Lenior siger at det var et vendepunkt da de første gang i 2011 i en reklame for Galaxy S2 gjorde grin med Apple. 

 – Samsung langer ud efter iphone 5 i ny reklame 

“That really did mark quite a tipping point for us globally,” he explained. “We were able to tell a cheeky story — if you think about it, we’re a Korean company starting to really mess with the order of things… You’ve got fanboys after fanboys going, ‘You can’t put that out there,’ and then the Samsung fans saying, ‘Yes, you can’, and they’re starting to have that conversation, which is brilliant. So that piece of content has been amazing for us, both globally and here in Australia.”

 – Samsung Galaxy Note 8.0 vs iPad Mini (sjov reklame) 

Selvom det kan diskuteres hvor etisk det er og gøre grin med andre i reklamer, så kan vi ikke komme uden om at de rent faktisk er ret sjove. Herunder et par stykker af dem. 

Kilde 

(6) kommentarer
    1. prøv nu lige mand 🙂 8) Det er jo bare en reklame. det er jo ikke en ny lov vi snakker om her. vi skal passe på med ikke alt for forstokkede 😛

  1. det er ikke okay at nedværdige andre uanset om det er sjovt eller ej. nu er jeg selv både til apple og samsung og jeg mener ikke at samsung der jo er verdens største smartpghone producent burde sende det signal at det er allright at fedte andre til. men sjove er de da 8)

Skriv kommentar
account_circle
email