Android tablets fejer Apple iPad af banen

thumb Android tablets

Android dominerer ikke bare på smartphonemarkedet men også på tabletmarkedet.

Tablets er populære og i 2013 blev der solgt 195.4 millioner tablets verden over, hvilket i forhold til i 2012 er en vækststigning på hele 68%.

2013 var ifølge en ny rapport fra analyse-firmaet Garner, også året hvor Apple`s iPad måtte se sig slået af tablets med Android, og på blot et år er markedsandelen af iPads faldet fra 52.8% i 2012 til 36% i 2013.

I selvsamme periode sted markedsandelen for Android tablets fra 45.8% i 2012 til 61.9% i 2013.

 – Android sælger dobbelt så godt som iPhone i Danmark

For at smide lidt tal på bordet, så solgte Apple i 2012 8 millioner flere iPads end Android-producerede tablets.

I 2013, altså blot et år senere, blev der solgt 50 millioner flere Android-baserede tablets verden over end der blev solgt iPads.

Udkliph

Det samme er sket for markedsandelene indenfor smartphones, og Android-producerede smartphones er at finde i hænderne på 80% af smartphonebrugere verden over.

Som det ses på skemaet herunder er Apple dog stadig den producent der sælger flest tablets (iPads), men verdens største producent af smartphones, samsung, er godt på vej og har solgt omkring 50% af hvad Apple har solgt i 2013.

Du kan via linket herunder se hvorfor vi her på redaktionen bla. er til Android frem for iOS.

 – 15 fede ting iPhone 5S og 5C ikke kan, som Android kan

Der er ingen tvivl om at Android er kommet for at blive, og det er efterhånden alt lige fra Smartwatches til sofaborde (skal ses), og biler der bruger Android.

Udklip22Kilde  

(22) kommentarer
 1. Nu er jeg jo en mand, og vi kan jo ikke multitaske, så i må selv lige holde gryden i kog piger 😉 jeg er lige igang med at hjælpe en —- med at opsætte mobil.

  1. Hahaha. Skægt nok er det mest hardcore multitasking job i verden at være jægerpilot og de er stort set allesammen mænd, så denne generelle misforståelse bør skydes ned. I øvrigt har studier vist at kun et par procent (et sted mellem 1 og 2 %, men husker ikke præcist) af folk reelt kan multitaske og ikke bare sekventielt lave ting (jeg bilder mig ikke ind at jeg er en af de heldige få) Hvad så Ted, kan du ikke skifte radiostation mens du kører bil OG stadig kigger ud af vinduet? Selvfølgelig kan du det 😉

   Død over politisk korrekthed. Folk der føler sig ramt, hmm. Udtryk som “Mænd er besat at sport/fodbold” støder ikke mig, selvom sport personligt keder mig til døde, fordi jeg godt ved at “hvor der er røg er der som regel en brand” og stereotyper kommer ikke ud af den blå luft. Hvornnår bliver folk voskne og hvornår i historien var det lige det gik galt og folk blev så ømskindede i Danmark. Sgu ikke meget vikingeblod tilbage og vist godt at Russerne ikke banker på døren i morgen, nu hvor båndoptagere (“Vi overgiver os”) er en udgået teknologi. 😛 Kvinder kan fint lære at bruge mobiler mm., hvis det interesserer dem, hvilket så bare ikke så ofte er tilfældet OG de har nu engang oftest små hænder, og er man til mobiler i børnestørrelse der bare skal kunne sms, facebook mm., så er iPhones da fede nok (så længe man ikke taber dem).

   1. Seriøst det med jagerpilot? jo det må sgu også kræve lidt at arbejde 10 km over jorden 😛

 2. En meget underlig ting at diskutere men jeg er med Buch 8) selvom Teds kommenter ik er ment dårlig så ka det also gut forstås dårlig 😛

 3. Det er da tydeligt at manden (Ted1957) har humoristisk sans og at indlægget ikke er ment ondt eller dårlig 😛

 4. Hov hvorfor kan jeg ikke rette i kommentarerne længere? nå det jeg mente var at det nok ikke skal tages bogstaveligt men med et smil på læben 8)

 5. Langt de fleste jeg kender bruger Android det er da vist snart kun piger og gamle / pensionister der køber iPhone, folk der ikke har forstand på hvad Widget´s og alt andet, kan gøre ved en mobil. Mange af dem snakker kun om Apps, som om det er noget specielt.

  1. Ted du plejer da nok at skrive noget fornuftigt, men her du ret så diskriminerende. Du er helt galt afmarcherende med hvad piger og gamle / pensionister ved om Apps-Widget og Tablet. Det du skriver er en grov generalisering.

   1. Det er ikke for at diskriminere, og det er skrevet med et smil, problemet er at ironi og lignende er svær på skrift, hvis man ikke konstant bruger Smileys. Men der er bare ikke ret mange piger, der interesserer sig for teknik, eller sagt på en anden måde, JEG kender ikke ret mange der gør, og jeg hjælper RIGTIGT mange med deres mobiler. Jeg kender heller ikke så mange mænd, der har iPhone, i forhold til kvinder, og igen JEG ser mange ældre, der har købt en Smartphone, og som tilsyneladende er blevet vejledt i butikken, i at Iphone “er så nemt”, der har Apple taget valgene for dig. Om det så er “mediernes hype af Apples produkter samtidig med mediernes elskede fraser om at Android er så besværligt fordi der er så mange valg, eller om de er “nemmere ofre” fordi de ikke ved så meget om Smartphone, ved jeg ikke, dvs. lettere at sælge en iPhone til, måske tjener butikken mere på en dyr iPhone end en billigere Android / Nokia Windows. Jeg ved det ikke. Jeg synes efterhånden at jeg ser rigtigt mange unge der vælger iPhone fra. Jeg råder heller ikke folk til at vælge en bestemt mobil producent, det er op til dem selv. Jeg yder bare kun hjælp til folk, med en Android mobil, resten lader jeg andre om.
    Personligt har jeg taget stilling-og jeg kunne aldrig drømme om at støtte en producent, der er så rabiat som Apple, og hvis grundlægger udtalte at “Jeg vil føre Atomkrig mod Google/Android,om det så er til den sidste cent er brugt” Så er man ikke rigtig rask. Men folk kan selv tage stilling. Personligt interesserer det mig ikke hvilket firma & politik, folk vil støtte, med deres mobil køb. 🙂

    1. Ted skriver, Det er ikke for at diskriminere, og det er skrevet med et smil. 🙂 Ha Ha ha jeg har læst teksten flere gange og beklager, men kan ikke få øje på smilet. 🙁 Ironi? Dårlig undskyldning 😛 hvorfor er det netop piger- gamle og pensionister der skal ironeres over. 😳 Uanset hvad hensigten har været, hvad skrevet står ser ikke pænt ud 😉 Der er da masser af Smiley til understregnig af teksten 😆

     1. nu blander jeg mig altså lige 🙂 jeg tager det oss ironisk og bliver slet ikk stødt over det han skriver men men men jeg kan godt forstå hvis der er nogen der ikke fanger ironien. jeg spurgte nemnlig min søde mand og han ku sgi ikk lie se det sjov 😆

 6. fatter ikk at andriod blir så populær. alle jeg kender og dem de kender har ipad og iPhone så hvor er alle de andriod mobiler henne? Ikk i dk da 🙂 eller er det bare nogen tal i har fundet på?

  1. tryk på linket i bunden af artiklen så kan du se at den er go nok. Det giver jo ingen mening at et site som AppsAndroid.dk skulle opdigte historier 🙁 jeg ve ikke vordan det er i Danmark men mere og mere i min omgangskreds er gået ovr til Android 8)

  2. Til Mantzen. Du må færdes de “forkerte” steder. Måske i en børnehaveklasse hvor de har fået Ipad udleveret af kommunen ?
   Luk øjnene op og se dig omkring herinde så vil du se hvor mange der bruger Android.
   Hvad laver du selv herinde ???? andet end at fremhæve Iphone og Ipad

   1. Klart at hvis jeg kigge rundt her inde at andriod er fremhævet men nu lever jeg ikk på nettet jeg har et rigtig liv og der bruge man iPhone 😛 sådan er det altså bare

     1. Det tvivler jeg på 😛 Synes at alle indlæg skrevet af Apple-elskere er så grammatisk ukorrekte som noget kan blive 🙂

Skriv kommentar
account_circle
email