Nu kommer verdens fedeste sofabord

thumb Android-touch-table

Vi har ovne, kameraer, mobiler, tablets mm der kører Android, og nu bliver Android snart en endnu større del af vores dagligdag.

Som ægte Androider elsker vi når der kommer nye produkter med vores alle sammens ynglings operativsystem, Android, og omkring 80% af de personer der verden over har en smartphone eller tablet har valgt at det skulle være Android der skulle være under motorhjelmen.

Men (til nykommerne) Android bruges ikke bare på mobiler og tablets, f.eks har Sony på deres Sony Smartwatch 2 og Walkman brugt Android, Samsung bruger det på kameraer og TV, ligesom LG og Philips også gør, og Android er efterhånden blevet brugt på alt lige fra ovne til biler osv.

Nu er tiden så inde til at Android flytter ind i stuen (er du mand så jubler du og er du kvinde siger du:”nej fand.. nej du”), og touchbordene fra Ideum der normalt kører Windows har annonceret at der vil komme et 46″ bord med Android senere på året.

For at gøre oplevelsen endnnu bedre har samarbejdet med 3M gjort at det er muligt at berøre brugerfladen på 60 steder på èn gang.

Skærmens/bordpladens overflade er forstærket og bordet er IP54 klassificeret, hvilket du kan læse mere om hvad det betyder her.

Tilbage er der så kun allerede nu at skrive ønskesedlen til julen 2014 og så bare vente…og vente… 

Du kan se en video der viser det nye sofabord her (vi har lidt problemer med vores plugins i dag, så vi kan desværre ikke smide videoen ind i artiklen som vi plejer). 

(6) kommentarer
  1. Vildt der er så mange der har liket en nyhed 😛 det plejer at være anmeldelser der rider adsted med dem 🙂 jeg arbejder med sociale medier til daglig så det er altid spændende at se hvordan respons er på de forskellige artikler 🙂

  2. Ok se det er sgu sådan et vi ska ha drenge 🙂 så er det nu vi må stampe i bordet og vise at vi er mænd 😛

Skriv kommentar
account_circle
email