Samsungs nye reklamer går igen ud over Apple

thumb Apple-vs-Samsung

Samsung har igennem tiderne lavet nogle morsomme reklamer der gjorde grin med Apple og nu er Samsung tilbage med reklamer der er knap så morsomme.

Samsung har i løbet af de sidste 4 år fået bikset nogle meget morsomme reklamer-videoer sammen, og de havde alle det tilfælles at det gik ud over Apple, på den “gode måde”.

Samsung er nu klar med nye reklame-videoer, og selvom humoren ikke er så sjov som på nogle af de tidligere videoer, så er der humor.

I den første video som kan ses ved at trykke på linket herunder (vi prøver i en periode at undgå at have videoer direkte i artiklerne. For det første tager siden længere tid om at læse ind, og for det andet tilpasser popup sig bedre på mobilen, så du bliver altså ikke viderestillet til en anden hjemmeside, men der videoen kan ses i en popup) er det Galaxy Tab pro 10.1 der skal promoveres, og der er ingen tvivl om at Samsung “efteraber” den oprindelige reklame-video for Apple ipad.

Reklamen for Galaxy Tab Pro 10.1

Original Apple iPad video

Sidst, men ikke mindst (eller størst) har vi promoverings-videoen for Samsung Galaxy Note 3, der med sin  5.7″ fuld HD skærm skal vises frem ved siden af Apple iPhone`s 4″ ikke fuld HD skærm….

Du kan iøvrigt læse i vores test af Samsung Galaxy Note 3 hvorfor den er det første produkt vi har givet 6/6 stjerner.

Galaxy Note 3 – Lebron James 

Relaterede:

 – Samsung: At mobbe Apple gav pote

 – Samsung tager et bid af et æble

 – Samsung gør atter grin med Apple

 – Ny reklame fra Samsung gør grin med Apple

 – Samsung langer ud efter iPhone 5 i ny reklame

(3) kommentarer
Skriv kommentar
account_circle
email