Google introducerer helt ny kalender app

thumb google-kalender

Google har præsenteret den nye Google kalender app. 

I forbindelse med at Nexus 6 og Nexus 9 blev præsenteret for nogle uger siden side om side med det officielle navn for Android L, nemlig Android 5.0 Lollipop, har Google både opdateret Gmail og Google Play, således at de designmæssigt passer ind med Android Lollipop.

I forbindelse med Android 5.0 introducerede Google nemlig hvad de kalder “Material design” der skal give os en mere flat og alligevel 3D agtigt brugerflade på vores produkter.

Ikke nok med at brugerfladen skal have et pift opad i den nyeste version af Android, så har Google (selvfølgelig) også udviklet nye applikationer der i fremtiden vil være standard-applikationerne i Android 5.0 Lollipop.

 – Prøv den nye Gmail 5.0 der understøtter Yahoo og Outlook

F.eks har Google i mange år arbejdet på Google Inbox, en smart indbakke der selv kan lære via dine handlinger og selvom det hedder sig fra Google´s side at Inbox ikke skal erstatte Gmail kan man jo godt tænke noget andet….men nok om det.

 – Google Inbox – se hvordan inbox virker (web-TV) 

Denne artikel skal handle om den nye Google kalender-app til Android, der ifølge Google er designet til at være en hjælpsom assistent der gør at du kan bruge mindre tid på at planlægge dagen og mere tid på at nyde den, lidt ligesom den tidligere lancerede Inbox.

Opdateret: Prøv Google`s nye kalender nu

F.eks kan den nye kalender selv oprette aftaler via din Gmail. Lad os sige at du har booket en rejse og et hotel og du får tilsendt en mail med flyafgang og mødetid.

Alt dette kunne være rart at have direkte i sin kalender, men at skulle kopiere og indsætte en hel mail kan godt tage lidt tid.

 – Google Fit er klar – gratis skridttæller til alle

Dette ordner den nye Google kalender-app selv og det med både flyafgang og alle de informationer du skal bruge, så aftaler bliver helt automatisk oprettet uden at du behøver at gøre noget.

Den vil sågar selv holde sig opdateret i “real time” hvis dit fly er forsinket eller du modtager endnu en mail med mere info.

Every time you book a flight, buy concert tickets, or make a hotel reservation, odds are you get an email with dates, times and other important details. But who has the time (or patience) to copy and paste all this into their calendar? In the new Calendar app these kinds of emails become events automatically, complete with things like flight numbers and check-in times. They’ll even stay updated in real time if your flight’s delayed, or you receive another email update.

For at gøre den nye kalender mere indbydende vil der være billeder at finde under dine aftaler.

Hvis du f.eks skal en tur til New York vil kalenderen selv finde både kort og billeder frem der kan ses direkte i kalenderen.

Kalenderen er understøttet af alle produkter der kører Android 4.1 og derover, og den er allerede tilgængelig til Android Lollipop enheder fra i dag.

Har du ikke en enhed med Android Lollipop vil din nuværende Google kalender i løbet af nogle uger modtage en opdatering til den nye kalender.

Herunder kan du se en lille video der viser kalenderen.

Husk:

Du kan holde dig opdateret ved at følge os på Facebook og Google +, ligesom at vi også er at finde på Twitter og Pinterest.

Vores videoer kan du se på Youtube og du kan hente vores app via Google Play.

Har du brug for hjælp til din smartphone, smartwatch eller tablet er du velkommen i Androidernes forum

Kilde via Keld Daugaard

(2) kommentarer
Skriv kommentar
account_circle
email