LG G2 – det første indtryk

Gik du glip af lanceringen af LG G2, eller vores opsummering af lanceringen kan du se det hele når det passer dig, og høre hvad Henrik siger til LG G2.

Som et af de første danske medier havde vi LG G2 i hænderne da vi deltog i lanceringen af denne i New York. Vores udsendte Henrik Enevoldsen har haft den i hånden og han har følgende at sige om G2:

“Et rigtig spændende produkt der nok skal blive en succes. Grundet størrelsen, og at knapperne er placeret bagpå skal man nok lige vænne sig til at betjene den med èn hånd. Skærmen er utrolig flot og farvestrålende. Trods at LG har valgt plastik til designet virker det som en solid mobil. De G2`ere vi havde mulighed for at prøve var prototyper og altså ikke modeller med den færdige software, så den kunne godt drille lidt, men ellers kørte den flydende. Når LG får det på plads tvivler jeg ikke på at G2 bliver en skarp konkurrent til nuværende og kommende smartphones. Ud over det er der nye funktioner som billedstabillisator i kameraet og mulighed for at tage G2 når den ringer blot ved at løfte den fra bordet”.

LG G2 kommer med en 5,2″ fuld HD skærm, en 2,26 GHz quadcore processor (den samme der sidder i Samsung galaxy S4 LTE Advanced og Sony Xperia Z Ultra), 2 GB RAM og et 13 MP kamera med optisk billedstabillisator.

Du kan læse meget mere om den nye LG G2, samt deltage i debatterne under artiklerne ved at trykke på linksene herunder (åbner i nyt vindue). 

 – LG G2 – hvad fik vi og hvad siger i til den?

 – LG G2 – specifikationer og hands on fra New York

 – LG G2 kommer – vi er med i New York

 – Se lanceringen af LG G2

LG G2 har trukket rigtig meget opmærksomhed her på sitet de sidste to dage, og at dømme ud fra de mange kommentarer er der stor positivitet at spore blandt vores brugere.

Herunder kan du gense eller se lanceringen af LG G2 (fra 1.18):

(27) kommentarer
   1. Tak for svaret. Men hvad betyder det? Hvis nu mærke var ligemeget (jeg kan ane at du ikke er til LG) er det så stadig et ja?

    1. I dag er de fleste high-end telefoner fede, stabile, flotte gode skærme, batteri tid OK osv.
     Jeg mener at de fleste køber med hjertet, ikke så meget med fornuft fordi telefonerne i dag er så gode.
     På papiret har den nye LG nogle specifikationer der er bedre end konkurrenterne ( snapdragon 800 )
     Personligt ville jeg ikke vælge LG da jeg er til HTC.
     Det gør ikke LG dårlig eller noget af den grund, bare min mening/valg 🙂

 1. Det er min næste telefon den der. og hvist igge det er den så blive det nexus 5 jæg køber 😛

 2. Alt i alt en lækker smartphone og jeg ved ikke om jeg skal vælge LG G2 eller Xperia Z Ultra 🙁 egentlig lidt iriterrende 8) 8)

 3. Den kunne jeg godt finde på at købe men jeg vil hellere vente til LG de smækker en nexus 5 sammen 🙂 nu har jeg haft nexus mobiler i snart 3 år og har været tilfredse med dem alle men nexus 4 er nu den bedste af dem og så er jeg egentlig ligeglad med hvad folk siger om at lg er skrammel. i har jo også givet den gode point i jeres test så helt ringe kan den da ikke være 🙂

 4. Høy min mor vil gerne læse noget mere om den inden hun køber den. Hvornår tror du at en test er færdig?

  1. Når det er sådan noget kan du bare bede din mor om at ringe til mig, det er der mange andre der gør også, og det er lettere og hurtigere at klare over telefonen. Hun kan finde mine kontaktoplysninger nederst på siden.

 5. Jeg er super lun på den og jo mere jeg læser jo mere forelsket bliver jeg 😛 det kender de fleste af jer sikkert bare med et andet produkt måske. Nu glæder jeg mig bare til at Høy tager sig sammen til at få en anmeldelse på banen :E:

 6. G2 kunne godt blive min næste mobiltelefon men manglen på SD bekymrer mig. Lad os antage at en person optager meget video i HD så tager det ikke mange måneder at fylde skidtet op. En video på 4 minutters tid fylder godt i landskabet og en hel spillefilm fylder over en gigabyte. Hvis der så er 12 gigabyte hukommelse på 16 GB udgaven så går det stærkt.

 7. Nu har jeg fulgt med i kommentarerne til alle artikler om LG G2 og der er en ting der undrer mig og det er at der overhovedet er nogle der ikke synes om den. Den har nyeste soft og hardware, en fuld HD skærm og sågar funktioner der aldrig før er set i en smartphone. Hvis ikke man synes godt om det, så er det fordi at man enten er til HTC, Samsung osv, og tænker at man ikke skal have LG men hvis man kigger objektivt på G2 så vil alle med garanti kunne li den

 8. Tror ikke at LG kommer til at sælge mange af dem selvom jeg godt kan se at den er fed. Samsung har magten i android communitiet og det bliver ikke anderledes men jeg krydser for at LG en dag vipper samsung af pinden 8)

 9. Kan godt se det fede ved -G2 men alle de nye modeller der er noget værd er alt for store til mig. Jeg skal ned og se på galaxy s4 mini men den har ikk de samme gode ting indeni som den originale

 10. Henrik virker den meget glat at holde ved eller hvordan er den i hånden? Er skærmen meget stor i forhold til den på HTC One?

  1. Den var fed nok i hånden 🙂
   Den føltes let og lå godt i hånden 😀
   Føltes ikke større eller mindre end min HTC One 😉
   Den var ikke glat synes jeg 🙂
   ( måske det var fordi mine fingre var så svedige af nerver at den lå klistret til min hånd) 😀

 11. Den virke meget spændende den her. hvis nu lg skal bikse den næste Nexus 5 sammen så bliver det vel med samme hardware som optimus g og nexus 4 ikke? Hvad med prisen hvad kommer den til at være på?

 12. En af grundene til at jeg foretrækker jer frem for feks mobilsiden er at i ikke koger suppe på tingene. Istedet for at skrive 10 artikler om ingenting laver i en om det hele, så fortsæt venligst i den dur. Og jo nu synes jeg at grænsen er ved at være nået for LG G2 🙁

  1. Synes da ikke at der er kogt suppe på det her emne?? Må man spørge Henrik om noget? det gør jeg ihvertfald bare.
   Henrik du har nu HTC One kan jeg læse i en anden artikel. Kunne du finde på at købe LG G2?

   1. Ja, jeg har en HTC One 😉
    Og er helt klart til HTC. Har faktisk ikke haft andre smartphones end HTC.
    Derfor ville jeg nok ikke vælge LG 😳
    Ikke fordi LG sucks men fordi jeg er til HTC 😛

  2. helt enig i at der er nogen der vrider kluden og ingen gør det bedre end mobilsiden 8) 8) helt tåbeligt at man skal surfe sig igennem 8 artikler for at få den information man leder efter. der er dog mening med galskaben for mobilsiden tjener sine penge (ligesom AppsAndroid også gør) på reklamer og jo mere sider der bliver kigget på des større muligheder for at der er en af os der trykker på en reklame. på den boglige del kan man så også fremvise ekstra mange sidevisninger til for eksempel sponsorer. det er vildt irriterende men desværre en nødvendighed for nogle hjemmesider. Hvis høy skulle betale løn til 5 personer på fuld tid så ville du se at appsandroid.dk var klistret ligeså meget til med reklamer som mobilsiden for ellers ville der ikke være penge nok i kassen %:

Skriv kommentar
account_circle
email