Galaxy Gear solgt i 800.000 eksemplarer?

Samsungs første smartwatch, Galaxy Gear, er i løbet af blot 2 måneder blevet svinget over salgs-disken 800.000 gange.

Jeg må sige at da jeg første gang læste at Samsung havde solgt så mange Galaxy Gear var jeg lidt skeptisk. Ikke blot virker Galaxy Gear kun med Samsungs egne mobiler, men af der mobiler Samsung har produceret er der kun et par stykker der indtil videre har Galaxy Gear understøttet.

 – Samsung Galaxy Gear specs og billeder

SGS3 skulle have været èn af dem med den netop nu aktuelle opdatering til Android 4.3, men den har Samsung nu sat på hold

En anden ting der gjorde mig skeptisk var at Sony smartwatch 2 på flere måder er et bedre valg for nogle (jeg har endnu ikke testet nogle af urene så jeg bedømmer kun ud fra specifikationer), med sin bedre batterilevetid og for ikke at forglemme at det også er vandtæt og kan bruges på de fleste smartphones (understøttelse er bestemt af Android version og ikke producent).

 – Sony smartwatch 2 – tips til apps, vejledning til køb mm

Her og nu er det Samsung Galaxy S4 og Galaxy Note 3 der kan bruges med Galaxy Gear, og en opdatering er på vej til Samsung Galaxy Note 2.

Men da det er Samsung vi her snakker om burde det jo så alligevel ikke overraske os. Samsung er verdens største leverandører af smartphones, og de nyeste tal viser at de helt alene har en lige så stor procentdel af Android tablets og mobiler som alle de andre producenter har tilsammen (tryk på linket herunder for at læse mere).

 – Samsung dominerer Android markedet mere og mere

Sammen med en massiv reklame for uret, så er Samsung nu også producent til verdens bedst sælgende smartwatch (ifølge Samsung selv), hvilket må siges at være et flot stykke arbejde…selvom det nu alligevel i mine ører lyder lige meget i overkanten. 

 Her under ses nogle af de reklame-videoer der har været med til at sælge Galaxy Gear.

Opdateret: Efter denne artikel er skrevet er der flere medier der har rapporteret om at Samsung måske har (med vilje?) har pyntet lidt på kommunukationen, da de ikke skulle have solgt 800.000 eksemplarer som de selv udtrykte, men sendt 800.000 stykker Galaxy Gear afsted til detailhandlen. Salgstallet skulle være på omkring de 50.000, så om Samsung virkelig stadig er producent af verdens mest solgte smartwatch må stå hen i det uvisse indtil videre.

Og misforstå mig ikke, jeg elsker Samsung lige så højt som i gør, men det er ikke god reklame at have lave salgstal.

Relaterede artikler:

 – Samsung: eksploderende SGS3 er ikke vores skyld

 – SGS4 eksploderer og brænder lejlighed ned

 – Samsung undskylder de falske HTC One anmeldelser

 

Kilde 

(4) kommentarer
  1. Til Høy undskyld men hedder det ikke svunget i stedet for (blevet svinget )ha.ha over disken. Det store salg af smartwatch, Galaxy Gear er vel logisk nok, som du selv nævner.
    Kan Sony smartwatch 2 bruges på Samsung.
    Til Sonny, er det ikke generende at have såden en “klods” på armen.?

Skriv kommentar
account_circle
email