Liv- og fitness-trackeren Lifelog kan nu tilgås via browseren

Nu kan du tjekke dine fitness-data og sovevaner via browseren, hvis du bruger Lifelog. 

Der findes mange forskellige apps der kan holde styr på hvor mange skridt du går om dagen eller hvor mange kalorier du har tabt, og de sidste par år er fitness-tracking blevet yderst populært.

fitness tracker

Derfor har nogle af de store producenter selv udviklet deres egen fitness-applikationer og dertilhørende gadgets, som f.eks. Google med deres Google Fit, der kan logge dine bevægelser og aktivitet.

Sony lancerede sidste år deres første livslognings-gadget, Sony Smartband, og i den forbindelse også applikationen Lifelog så dagens lys, således at dataene fra Smartband kunne aflæses visuelt via din Android smartphone og tablet.

Lifelog kan bruges af alle

Tech-giganten Samsung har også udviklet deres egen fitness-app, S-health, der kan arbejde sammen med Samsung Galaxy mobiltelefoner, og ligeledes har de deres Gear smartwatch der som Sony Smartband kan logge data.

Samsung kræver dog at du bruger deres egne produkter for at kunne gøre brug af disse funktioner, hvilket betyder at du ikke kan bruge f.eks deres Gear smartwatch hvis du har en LG smartphone.

På dette punkt er Sony mere åben og alle deres wearables kan benyttes sammen med de fleste Android smartphones og tablets, og det samme gælder en stor del af deres apps, som f.eks Lifelog.

Det betyder at produkter som Sony Smartband Talk og Sony Smartwatch 3 kan erhverves og bruges uanset hvilken smartphone du har i lommen og installerer du Lifelog app’en kan du herefter afkode de data der er blevet logget fra dit håndled direkte på din mobil.

Med det nye tiltag, hvor Lifelog kan tilgåes fra enhver browser, bliver dette endnu nemmere.

Lifelog i browseren

I forbindelse med CES 2015 hvor Sony bla. lancerede et Smartwatch 3 i metal og deres tyndeste TV hidtil, har de annonceret at Lifelog nu kan tilgåes direkte fra enhver browser.

Du kan tjekke Lifelog ud via browseren ved at trykke her.

Det vil sige at du kan aflæse dine data når som helst og hvor som helst, når blot du har adgang til internettet og øverst i artiklen har jeg været forbi Sony Lifelog i browseren via PC og herunder via min smartphone.

Lifelog kan både holde styr på din søvn, registrere når du hopper på en bus, gemme dine vigtige begivenheder, samt holde styr på cykelturen og hvor meget du har gået, og efter opdateringen af Android Wear til Android Lollipop, er Lifelog kompatibel med f.eks Smartwatch 3 der har indbygget GPS.

Tilbage er der kun at sige go’ løbetur.

Lifelog sony

Skriv kommentar
account_circle
email